• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Smykkepleje

Sorter efter

Smykkerens

Plaza er stolt forhandler af den eftertragtede smykkepleje-serie fra Connoisseurs. Vi tilbyder vores kunder de bedste produkter indenfor smykkerens, da vi ønsker, at de smukke smykker, som I køber hos os, bliver ved med at være funklende smukke hele deres levetid. At pleje, vedligeholde og rense sine smykker er nemlig meget anbefalelsesværdigt, hvis du ønsker flotte smykker i mange år frem. På den måde ser dine smykker ud som nye, selvom de har flere år på bagen. Med smykkerens fra Plaza forkæler du dine smykker og giver dem fornyet liv med en nem og skånsom behandling. Dine smykkers fremtid er således sikret i mange år frem, og du kan derfor se frem til funklende og skinnende smykker resten af dine smykkers levetid. Tøv ikke med at beskytte dine smykker med vores fantastiske plejeprodukter, de vil fremstå endnu smukkere efter endt behandling.

Kvaliteten helt i top

Kvaliteten på dine smykker er i top, så det skal din smykkerens også være. Hos Plaza forhandler vi både fantastiske smykker fra de største og mest populære brands, mens vi også tilbyder vores kunder et af de bedste smykkeplejeprodukter på markedet i form af Connoisseurs. Med de fantastiske rensemidler behandles dine smykker på en måde, så de kommer til at fremstå skinnende og funklende på ny. De fleste smykkeejere ved, at smykkers glans med tiden kan falme, hvis ikke de vedligeholdes tilstrækkeligt. Det vil vi her hos Plaza gerne hjælpe vores dejlige kunder med. Derfor tilbyder vi de bedste produkter på markedet til priser, som alle kan være med på.

Smykkepleje til alle typer af ædelmetaller

Vi tilbyder smykkepleje til alle typer af ædelmetaller, hvad end der er tale om guld, sølv eller forgyldte smykker. Vores specialiserede produkter er produceret med henblik på særlig effektiv behandling og pleje af specifikke smykketyper, hvilket ses i forbindelse med udvalget. Her finder du f.eks. Connoisseurs Jewelry Cleaner – Silver, som er beregnet til sølvsmykker, mens Connoisseurs Jewelry Cleaner – Gold er tilpasset guldsmykker. Foruden de effektive rensemidler til ædelmetaller finder du også vores fantastiske Connoisseurs Diamond Dazzle Stick, som vil få dine diamantsmykker til at skinne, som var de splinternye.

Vejen til et langt smykkeliv

Noget af det vigtigste for os i Plaza er glade og tilfredse kunder, som bliver ved med at være glade for deres smykker i mange år. Derfor tilbyder vi smykkerens og pleje af højeste kvalitet, så alle vores kunder får muligheden for at behandle deres smykker med vores effektive produkter for på den måde at finde vejen til et langt og lykkeligt smykkeliv. Der er ikke noget bedre end funklende smykker, der skinner, som var de nye. Den glæde vil vi gerne være med til at give dig igen og igen, og derfor skal du købe vores fantastiske smykkerens til sølv, guld og diamanter hos Plaza. Der er ingen tid at spilde, hvis du ønsker vedvarende smukke smykker.

Køb smykkerens hos Plaza

Plaza er autoriseret forhandler af Connoisseur, så du kan roligt købe din smykkerens hos os. Vi forhandler en masse populære brands, og vi har derfor et stort udvalg af lækre smykker. Vi har noget for enhver smag, så der er ingen tid at spilde, hvis du leder efter det helt rette smykke. Plaza tilbyder altid 100 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Har du spørgsmål, brug for hjælp eller professionel rådgivning og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte vores fantastiske kundeservice, som sidder klar til at assistere dig. Hos Plaza er det vigtigste til hver en tid glade og tilfredse kunder, hvorfor vi gør meget ud af, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os.