• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Smykkeskrin

Sorter efter

Smykkeskrin

Et smykkeskrin er en smart og smuk måde at opbevare dine smykker på. Du vil opleve, at dine smykker vil holde sig pæne i længere tid, hvis du lægger dem i smykkeskrinet efter brug, så de er beskyttet for snavs og ridser. Et smykkeskrin er et praktisk og elegant møbel, der beskytter dine smykker mod skader og gør det nemt at finde og organisere dem. 

Du kan også bruge smykkeskrin, som en praktisk løsning, da du i udvalget finder små smykkeskrin, som passer i din rejsetaske. Dette gør, at du altid har styr på dine smykker, når du er på farten, og du kan altid passe godt på dine smykker, når du skal på eventyr.

Smykkeskrin velour

I Plazas fortryllende univers finder du et stort udvalg af smykkeskrin fra Bymalumade. De findes i forskellige størrelser, så du med garanti kan have plads til opbevaring af din smykkegarderobe. De fremstilles ligeledes i forskellige farver og materialer, såsom velour og imiteret læder. Farverne er sort, champagne, blå, lilla og lyserød, så der er noget til enhver smag. Et smykkeskrin er en perfekt gave til dig selv eller en, du holder af. Gå på opdagelse i vores udvalg af smykkeskrin fra Bymalumade. De store smykkeskrin har flere rum, så du kan opdele dine smykker og holde styr på dem. 

Rejsesmykkeskrin

Hos Plaza finder du smykkeskrin til ethvert behov. Skal du ud og rejse og skal have nogen af dine smykker med, har vi det perfekte rejsesmykkeskrin til dig, så du kan have de vigtigste smykker med til rejsen. Med et rejsesmykkeskrin har du plads til de vigtigste genstande uden at tage for meget bagageplads i din kuffert. Et rejsesmykkeskrin passer perfekt til håndbagagen eller i toilettasken.

Smykkeskrin dame

Hos PLAZA Ure & Smykker finder du fine smykkeskrin fra Bymalumade, så du kan opbevare dine smykker sikkert. Hvis du er på udkig efter et smykkeskrin, som kan indeholde din smykkegarderobe, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Bymalumade smykker på vores webshop samt i en af vores 12 butikker. Her vil vores kompetente team inspirere og vejlede dig, så du kan få netop det, som passer til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected]. Hvis du er interesseret i at være den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.