• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Black Design

Alle produkter fra Black Design

Sorter efter

Black Design

Black Design er et dansk smykkebrand, der fremstiller smykker, som kan bæres af alle kvinder uanset alder. Der er kræset for fine detaljer i deres designs, som både kan bruges til hverdag og fest. Du kan mixe og matche smykkerne på kryds og tværs for at skabe dit eget personlige udtryk.

Historien bag Black Design

Black Design er et smykkebrand, som officielt blev grundlagt i 2011 af Camilla Folkman. Camilla Folkman har siden barnsben været kreativ helt til fingerspidserne. Hun har brugt sin barndom på diverse syværksteder, billedkunst og på at udvikle øreringe til karneval i Fælledparken, hvor hun hvert år med sin mor arrangerede en lille smykkebod. Camilla Folkman drives af lysten til at skabe sin egen vej med sit eget udtryk. Det har hele tiden handlet om, hvordan hendes næste kreative projekt skulle se ud. Derfor er Black Design skabt af en passion for at skabe kreative smykker, som afspejler et unikt udtryk.

Fine designs med krystaller og perler

Alle smykker fra Black Design designes i Danmark. Arbejdsprocessen sker ved, at skitserne tegnes fra bunden for at arbejde sig frem til det endelige design. Smykkerne bliver herefter produceret i Kina. Camilla Folkman mener, at designprocessen altid er et magisk moment, hvor man aldrig ved, hvor man ender. Når man står med et færdigt og tilfredsstillende resultat, er det en helt fantastisk følelse. Smykker kan man ikke få nok af, og derfor har Black Design forskellige designs, hvor der bl.a. anvendes krystaller og ferskvandsperler. Uanset om du er på udkig efter et par øreringe, en halskæde, et armbånd eller en fin og funklende ring, så kan du finde det i vores udvalg af Black Design. PLAZA Ure & Smykker vil altid gøre sit bedste for at finde det perfekte smykke til dig. Gå på opdagelse i vores udvalg af Black Design smykker og lad dig blive inspireret.

Køb Black Design hos PLAZA

PLAZA er autoriseret forhandler af Black Design. Hvis du har forelsket dig i et smykke fra dette brand, kan du trygt shoppe hos plaza.dk eller i en af vores 12 butikker landet over. Vi ønsker altid glade og tilfredse kunder, og derfor får du 100 dages fuld returret og fri fragt ved levering over 400 kr. Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på +45 40 20 68 00, hvor vores kompetente team vil hjælpe dig.