• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Fine Essentials

Alle produkter fra Fine Essentials

Sorter efter

FINE ESSENTIALS

Vi har skabt fem kollektioner, som byder på det essentielle til din smykkegarderobe. Fine Essentials er en af vores fem brands. Fine Essentials er vores fineste håndværk i 14 karat rød- og hvidguld med Wesselton/si brillanter og ekstravagante ædelsten. Alle smykkerne fra Fine Essentials er helt unikke og kan mixes i det uendelige. Vi er på en rejse imod en mere bæredygtig fremtid, og vi ser det som den fineste opgave at udvikle vores egne kollektioner i bedste kvalitet, for at sikre de holder i generationer.

Fokus på håndværk og gennemført kvalitet

Vores Fine Essentials smykker, er i 14 kt. guld og holder i livstider. De skal blot pudses op og renses lidt med tiden. Med vores 30 års erfaring og dedikeret håndværksviden har dannet grundlag for kollektionen, hvor stilen er tidløs. Med et smykke fra Fine Essentials udstråler du eksklusivitet og klasse, da du får et håndværk der er elegant, og et smykke du kan glæde dig over og bære igennem hele livet.

Fine Essentials til kommende generationer

Fine Essentials er vores elegante smykkeserie, der forhandles eksklusivt hos Plaza. De rette smykker kan bruges til at gøre hverdagen til noget helt specielt eller give festkjolen et ekstra pift. Vores Panser armbånd, Bismark armbånd, Murstens armbånd og Geneve armbånd er smykker, der aldrig går af mode med deres klassiske og eksklusive detaljer. Smykkerne er unikke og tidløse og kan følge enhver igennem familiens kommende generationer og kan ende med at være den smukkeste personlige historie. Uanset om det er et armbånd, øreringe, en halskæde eller et vedhæng der mangler, for at dit smykkeskrin er fuldendt, kan det med garanti findes på Plaza.dk eller i en af vores butikker.

Køb Fine Essentials kun hos Plaza

Hvad end du er til klassiske smykker eller følger tidens trends med flotte standardkæder i god kvalitet, er der helt sikkert noget, der falder i din smag. Udforsk de fine tidløse smykker fra Fine Essentials, der byder på både vedhæng, halskæder, armbånd og øreringe i 14 karat rødguld og hvidguld. Du vil med garanti kunne finde den perfekt gave, til ham eller hende du har nær! Vi ønsker altid glade og tilfredse kunder, og derfor tilbyder vi 100 dages fuld returret. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected]. Hvis du er interesseret i at være den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.