• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Gold Essentials

Alle produkter fra Gold Essentials

Sorter efter

GOLD ESSENTIALS

Gold Essentials by PLAZA er vores udsøgte 8 karat guld-kollektion, hvor hvert smykke er nøje udvalgt, ligesom de håndplukkede sten, der pryder smykkerne. Vores mere end 30 års erfaring og dedikeret håndværksviden har dannet grundlag for kollektionen, hvor stilen er tidløs og eksklusiv. Gold Essentials forhandles eksklusivt hos PLAZA Ure & Smykker.

KLASSISKE SMYKKER

Smykkerne er enkelte og fine, og skabt ud fra klassiske traditioner og godt håndværk. Kollektionen er designet ud fra den ideologi, at smykkerne skal kunne bæres sammen på kryds og tværs af serien, så du kan mixe og matche og skabe dit eget look.

GOLD ESSENTIALS TIL DIT SMYKKESKRIN

Gold Essentials by PLAZA er skabt til at indeholde alle de essentielle smykker, enhver burde have i sit smykkeskrin. Kollektionerne består af de mest moderne ringe, armbånd, halskæder og øreringe, til overkommelige priser, uden kvaliteten skal lide af dette.

EN GAVE FOR LIVET

Med et 8 kt. smykke får du både et elegant håndværk og et smykke, du kan glæde dig over og bære gennem hele livet eller forære til hende, der fortjener en ekstra særlig gave.

KØB GOLD ESSENTIALS KUN HOS PLAZA

Gold Essentials forhandles eksklusivt hos PLAZA. Hvis du er på udkig efter enkle og klassiske smykker i 8 kt. guld, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af Gold Essentials smykker på vores webshop samt i en af vores 13 butikker. Her vil vores kompetente team inspirere og vejlede dig, så du kan få netop det, som passer til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på [email protected] Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud.