• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Inex

Alle produkter fra Inex

Sorter efter

Inex ure

Inex armbåndsure er enkle og karakterfulde. Pris og kvalitet er nøje afstemt, materialer er udvalgt med omhu, og forarbejdningsprocessen er under stadig kontrol. Således kan Inex leve op til forbrugernes stadig større krav, til kvalitet og arbejdsmiljø. 

Til mænd omfatter kollektionen både klassiske og stilsikre ure i minimalistisk look, samt robuste sportsure med chronograph og lækre detaljer. Til kvinder byder Inex på elegante dameure, der afspejler moden i både form og materialevalg.

Det danske ur mærke Inex har mere end 60 års erfaring med fremstilling af armbåndsure i høj kvalitet. Mærket blev nemlig etableret helt tilbage i 1952 af den danske urgrossist, Henning Stæhr.

Historien:
Unge Henning Stæhr havde gennem en del år haft agenturet på en række schweiziske ur mærker, men han savnede et klassisk urmærke i dansk design, der kunne tilgodese efterkrigstidens behov for lidt luksus, som alle kunne have råd til. Skitserne til de første ure blev fremstillet og et schweizisk ur firma blev præsenteret for oplægget, der bestod i en serie enkle og feminine dameure i guld. Et samarbejde om produktionen kom på plads, og inden længe var den første kollektion en realitet, og den blev opkaldt efter Stæhrs unge kone Ines. Det første danske ur mærke fik en forrygende modtagelse på det danske marked og snart kunne Henning Stæhr udskifte firmaets budcykel med den første automobil og bringe mærket længere ud til de danske ur butikker landet over.

Et skandinavisk partnerskab:
Gennem 60’erne og 70’erne udviklede Inex linien sig. Kollektionerne omfattede nu både dameure, herreure og børneure, og efterspørgslen voksede, særligt fra de øvrige skandinaviske lande, som også havde fået øjnene op for mærket. Som en konsekvens indgik Stæhr i 1980’erne i et skandinavisk samarbejde omkring Inex med det norske selskab A.F.Rasmussen, og de to firmaer har siden i fællesskab udviklet Inex linjerne i overensstemmelse med tidernes tendenser og den tekniske udvikling. Men selv om design har ændret sig gennem tiden, så er der aldrig blevet rokket ved det overordnede koncept, og målsætningen for Inex er i dag som den altid har været, at levere ure i skandinavisk design til absolut fornuftige priser uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.

Inex er et ur mærke skabt på tillid og kontinuitet, og det er ikke uden stolthed at Inex gennem mange år har skrevet historie som Skandinaviens største ur mærke.