• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Izabel Camille

Izabel Camille er dansk design i høj kvalitet, og med fokus på et eksklusivt look. Smykkerne kan sammensættes på en unik og feminin måde. Izabel Camilles smykkekollektioner er gennemtænkte, og giver kvinder mulighed for at eksperimentere, lege og skabe et personligt udtryk, med et strejf af elegance.

Det minimalistiske design og det sofistikerede look, har banet vej til mange kvinders hjerter.

Alle produkter fra Izabel Camille

Sorter efter

Izabel Camille - Et feminint univers

Kvinderne bag Izabel Camille er designer Vibeke Østergaard og advokat Ann Ulrich. Siden de i 2008 førte deres drøm ud i livet og startede Izabel Camille, har de med deres kærlighed til smykker og store engagement skabt et feminint og stilfuldt smykkeunivers, som har fortryllet kvinder, kendte og kongelige i hele Skandinavien.

Vibekke Østergaard er designeren bag Izabel Camilles smykker. Allerede som otte-årig begyndte hendes sans for former og design at spire, og hun brugte timer på at kreere smykker af kobbertråd i sin fars garage. Siden da har hun forfinet sit kreative talent. Ved at skabe eksklusive fashionsmykker med et strejf af enkel elegance, har hun formået at skille sig ud fra mængden.

Inspirationen til designs findes overalt. Særligt i den nordsjællandske naturs smukke nuancer og bløde former. Det eventyrlige skandinaviske lys har inspireret brugen af de matte og rene metaller, der giver smykkerne et naturligt elegant præg. Fascination af organiske og klassiske former, som blade, blomster og buer er kilden til de tidløse og unikke designs, der emmer af kant og personlighed.

Vision
Izabel Camilles smykker er skabt ud fra en bevidsthed om, at en kvindes ydre skal matche det indre. Smykker er ikke blot en accessory, men en måde at udstråle personlighed og femininitet. De forskellige kollektioner og add-ons giver alle kvinder mulighed for at finde præcis det smykke, som passer til deres temperament og stil. Izabel Camille har formået at kreere et smykkemærke, der med sin brede vifte af elegante, minimalistiske designs og sofistikerede glamsmykker, har fundet vej til mange kvinders hjerte.