• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Lund Copenhagen

Alle produkter fra Lund Copenhagen

Sorter efter

LUND COPENHAGEN

Lund Copenhagen er et eksklusivt smykkebrand, som kan dateres helt tilbage til 1858. De fremstiller smykker med et klassisk og tidløst design, og er særligt kendt for det bedårende emaljesmykke, Margueritten. Brandet har siden 1858 præget modebilledet med royale og klassiske smykker, der er inspireret af danmarkshistorien. I mærkets første tid, primært med tidligere Svend Christensen i spidsen og fra 1967 med Flemmind Lund som frontfigur.  

ET SMYKKEBRAND MED ROYALE FORTÆLLINGER

Dets fascinerende baggrundshistorie har royale rødder. I 1985 overtager den italienske guld- og sølvkæde importør, Flemming Lund, ”Bernard Hertz” – en royal smykkeforretning. Siden da har flere danske dronninger båret de kendte margueritsmykker, blandt andet Dronning Magrethe, som bar en fin margueritbroche ved sit bryllup.

DEN IKONISKE MARGUERIT FRA LUND COPENHAGEN

Trods mange år på bagen, blomstrer margueritsmykkerne stadig i fuldt flor. Det er et tidsløst smykke, og med de flotte hvide emaljeblade og den gule kerne forbindes blomsten med noget glædeligt, yndigt og smukt. Margueritten er den perfekte gave til konfirmationer, bryllupper og fødselsdage, og det klassiske smykke er især set som gave til disse festligheder.

KØB LUND COPENHAGEN HOS PLAZA

Hos PLAZA Ure & Smykker finder du et stort udvalg af Lund Copenhagen smykker. Smykkerne er perfekte som gave til konfirmanden, fødselaren eller brudeparret. Gå på opdagelse i PLAZAs udvalg, og lad dig forelske i de smukke styles til gode priser, som lader dig købe armbånd, halskæder, ringe og øreringe til smykkeskrinet. Hvis du køber hos os, får du 100 dages returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller besøge en af vores 13 butikker. Bliv medlem af vores kundeklub, og vær den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud.