• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Mads Z

Smykkerne fra Mads Z er designet med respekt for de dyrebare ædle metaller, og med øje for den internationale mode. Looket er stilrent og feminint. Smykkerne er udført i de fineste materialer, der samtidig afspejler tidens trends. I alle smykkerne fra Mads Z går den høje kvalitet, hånd i hånd, med det stilsikre og moderne design.

De eksklusive CROWN smykker er en 14 kt. ombytningsserie med brillantslebne diamanter, der vil følge dig livet igennem. Det vil sige, at du kan ombytte til et smykke med en større brillant i op til 2 år fra købsdatoen.
Se mere om CROWN her.

Alle produkter fra Mads Z

Sorter efter

Mads Z

Mads Z er en internationalt anerkendt, dansk smykkedesigner med rødder i det nordsjællandske, men i dag bosiddende på sydfyn. Mads Z startede i smykkebranchen i 1991 og blev siden en af hovedmændene bag smykkemærket Kranz & Ziegler. 

I 2015 valgte Mads at gå solo, og han satser i dag 100% på sit eget brand Mads Z. Smykkerne har et smukt, minimalistisk formsprog, der sammen med materialerne udstråler en varig værdi. Mads Z har disse tre labels:

Gold Label med stilrene smykker i de fineste materialer i 14 kt. guld med brillanter, safirer, rubiner og smaragder. Læs mere om den 14 kt. ombytningserie her.

Silver Label med elegante smykker, der har et minimalistisk udtryk, udført i Sterling sølv med tilføjede brillanter, safirer, rubiner og smaragder, der skaber en smuk kontrast til sølvets kølige nuance.

White Label med fashionable smykker, der griber tidens trends. Smykkerne er udført i Sterling sølv eller 8 kt. guld i et modigt, tidssvarende design.