• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Autoriseret forhandler
  • 30 dages fuld returret

Mads Z

Smykkerne fra Mads Z er designet med respekt for de dyrebare, ædle metaller og med øje for den internationale mode. Looket er stilrent og feminint og smykkerne er udført i de fineste materialer, der samtidig afspejler tidens trends. I alle smykkerne fra Mads Z går den høje kvalitet, hånd i hånd, med det stilsikre og moderne design.

Alle produkter fra Mads Z

Sorter efter

Mads Ziegler

Mads Ziegler er en internationalt anerkendt, dansk smykkedesigner med rødder i det nordsjællandske, men i dag bosiddende på sydfyn. Mads Ziegler startede i smykkebranchen i 1991 og blev siden en af hovedmændene bag smykkemærket Kranz & Ziegler. 

I 2015 valgte Mads at gå solo, og han satser i dag 100% på sit eget brand Mads Ziegler. Smykkerne har et smukt, minimalistisk formsprog, der sammen med materialerne udstråler en varig værdi. Mads Ziegler har disse tre labels:

Gold Label med stilrene smykker i de fineste materialer i 14 kt. guld med brillanter, safirer, rubiner og smaragder. 

Silver Label med elegante smykker, der har et minimalistisk udtryk, udført i Sterling sølv med tilføjede brillanter, safirer, rubiner og smaragder, der skaber en smuk kontrast til sølvets kølige nuance.

White Label med fashionable smykker, der griber tidens trends. Smykkerne er udført i Sterling sølv eller 8 kt. guld i et modigt, tidssvarende design.