• Hent & byt gratis i butik
  • Dag til dag levering alle hverdage
  • 100 dages returret

Maanesten armbånd

Sorter efter

Maanesten armbånd

Maanesten er et dansk smykkebrand, som er grundlagt af ægteparret Henrik og Lotte Venø Callesen med et ønske om at producere kvalitetsbevidste smykker til en rimelig pris. Armbånd fra Maanesten er designet i Danmark og dernæst håndlavet i egen fabrik i den indiske by Jaipur. Brandet skaber unikke armbånd, der komplimenterer alle kvinder uanset alder, og som skaber et sofistikeret look.

Smykker er fortællinger

Smykkedesigner Lotte Venø Callesen har altid været fascineret af den magt og styrke, der kan ligge i en ring eller et armbånd, og de kan indebære fortællinger. PLAZA vil give dig muligheden for at bære smykker, der fortæller historier. Derfor bør du forkæle dig selv eller en du holder af med et Maanesten armbånd. Du vil ikke fortryde det. Det tillader kreativitet og udfoldelse at bære armbånd. Der er rig mulighed for at bære flere på samme tid, men hvis du ønsker et mere enkelt look, kan du også vælge at bære det alene. Armbånd fra Maanesten går rigtigt fint til andre smykker fra samme brand eller med smykker fra vores andre brands. Med et Maanesten armbånd om håndleddet kan du skabe et personligt udtryk.

Stort udvalg af Maanesten armbånd

Hos PLAZA Ure & Smykker har vi et stort udvalg af fine armbånd fra Maanesten så der er noget til enhver smag. De er udført i 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv. Der er kræset for unikke detaljer, og du kan iføre dig de seneste smykketrends med et Maanesten armbånd. De fås med ædelsten, perler og andre kreative detaljer. Det er også muligt at justere længden på nogle af dem, så de passer perfekt om dit håndled. Der er mange muligheder, og hvis du er på udkig efter et Maanesten armbånd, bør du gå på opdagelse i vores store udvalg. PLAZA vil altid hjælpe med at finde det perfekte smykke til dig.

Køb armbånd fra Maanesten hos PLAZA

PLAZA er autoriseret forhandler af Maanesten, og derfor kan du trygt shoppe på plaza.dk. Vi ønsker glade og tilfredse kunder, og derfor får du 100 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 400 kr., hvis du køber hos os. Har du brug for hjælp? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til [email protected] eller besøge en af vores 12 butikker landet over. Her vil vores kompetente team imødekomme dine ønsker. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud.