• Hent & byt gratis i butik
  • Dag til dag levering alle hverdage
  • 100 dages returret

Maanesten halskæder

Sorter efter

Maanesten halskæder

Maanesten er et dansk smykkebrand, som er grundlagt i 2010 af ægteparret Henrik og Lotte Venø Callesen. De skaber smykker, som kan bæres af kvinder i alle aldre, og som tilfører et sofistikeret look. De kan bruges både til hverdag og fest for at pifte dit outfit op. Med en Maanesten halskæde om halsen er du sikret et kvalitetsbevidst smykke til en rimelig pris.

Håndlavede halskæder med kreative detaljer

Halskæder fra Maanesten er designet i Danmark og håndlavet i den indiske by Jaipur. Hvert smykke er derfor unikt, og de menneskabte karaktertræk ses værdifulde. Smykkerne er skabt ud fra et let og legende univers, hvilket kommer til udtryk i de kreative detaljer. Maanesten halskæder fremstilles i 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv. Du har mulighed for at iføre dig de seneste smykketrends, da brandet er med til at skabe en stil, der former sig efter tidens ånd. En halskæde fra Maanesten er den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Stort udvalg af Maanesten halskæder

Hos PLAZA Ure & Smykker finder du et stort udvalg af fine halskæder fra Maanesten. Med et stort udvalg sikrer vi os, at der er noget til enhver smag. Du kan købe klassiske, enkle kæder og kæder med vedhæng, ædelsten og perler. Derudover fås de i forskellige længder, og størstedelen kan justeres i længden, så det passer til dig og dit look. Du kan enten vælge at bære en Maanesten halskæde alene eller kombinere flere smykker sammen. Kun fantasien sætter grænser for hvordan du vil bære dine smykker for at skabe et personligt udtryk. Maanesten udkommer årligt med fire kollektioner, og især deres Zodiac kollektion, har oplevet stor popularitet. Den som indeholder halskæder med de 12 stjernetegn, hvilket har gjort det muligt for kvinder at personliggøre sin stil med et unikt og kreativt smykke. Gå på opdagelse i vores udvalg både af Maanesten halskæde sølv og Maanesten halskæde guld.

Køb Maanesten halskæder hos PLAZA

Hos PLAZA ønsker vi at hjælpe dig med at finde det perfekte smykke. Vi er autoriseret forhandler af Maanesten, og du kan derfor trygt shoppe på plaza.dk. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller besøge en af vores 12 butikker landet over. Vi ønsker glade og tilfredse kunder, og derfor tilbyder vi fri fragt på alle ordrer over 400 kr. og 100 dages fuld returret. Du kan derudover gøre brug af Click og Collect, hvor du kan shoppe online og hente din pakke gratis i din lokale PLAZA butik.