• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt over 400,-

Mads Z ringe

Alle ringe fra Mads Z

Sorter efter

Mads Z ringe

Det elegante smykkebrand Mads Z er grundlagt af Mads Z. Han er en dansk smykkedesigner, som er internationalt anerkendt. Han valgte i 2015 at gå solo og satse 100% på sit eget smykkebrand. Mads Z har i mere end 30 år været i smykkebranchen, hvor omdrejningspunktet har været smykker og ædelsten. Du er derfor sikret et godt håndværk og elegant design. Smykkerne er smukke og minimalistiske, og de udstråler samtidigt en varig værdi. Brandet designer ringe i ægte guld og sølv med elegante detaljer.

CROWN ombytningsserie

De eksklusive CROWN ringe fås i 14 kt. rød- eller hvidguld med brillantslebne diamanter, der vil følge dig livet igennem, og de udstråler tidløs elegance. Da det er en ombytningsserie, kan du opgradere til en ring med en større brillant i op til 2 år fra købsdatoen. Du kan derfor starte med en lille diamant, som vokser sig større og endnu smukkere med tiden. Udover CROWN ringe finder du også CROWN øreringe og CROWN vedhæng i vores udvalg.

Stort udvalg af Mads Z ringe

Du finder et stort udvalg af Mads Z ringe. De er prydet med ædelsten, diamanter, perler og elegante detaljer, som tilfører dit look elegance. Ligeledes er de fremstillet i mange forskellige størrelser, så de passer perfekt om din finger. Vores farverige Luxury Rainbow ring er især populær. Ringen er håndlavet og prydet med 11 nøje udvalgte ædelsten for at udføre det fineste regnbueudtryk. For at skabe et personligt udtryk kan du bære flere Mads Z ringe på samme tid eller bære dem alene. Mads Z har skabt smykkerne med et ønske om at inspirere til nye smykkedrømme. Hvis du er på udkig efter en Mads Z ring, kan du med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg. Du kan med garanti finde det perfekte smykke.

Køb Mads Z ringe hos PLAZA

PLAZA Ure & Smykker er autoriseret forhandler af Mads Z, og du kan derfor trygt shoppe på plaza.dk. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde den helt perfekte ring. Hvis du har brug for inspiration og vejledning er du altid velkommen til at kontakte kundeservice eller besøge en af vores 12 butikker landet over. Her vil vores kompetente medarbejdere hjælpe dig. Du får 100 dages returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Gå ikke glip af skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.