• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Michael Kors

Alle produkter fra Michael Kors

Sorter efter

MICHAEL KORS

Hos PLAZA tilbyder vi det ikoniske og tidløse brand Michael Kors. Michael Kors er et luksuriøst og velkendt brand i store dele af verden og oplever stor succes. Urerne er af høj kvalitet, og udstråler luksus og glamour. Michael Kors tilbyder ure til både kvinder og mænd i flere forskellige materialer og farver.

SLEEK AND GLAMOUROUS

Urerne fra Michael Kors stræber efter den perfekte balance mellem dristig og elegant. Urerne er fremstillet i rustfrit stål i guld og sølvtoner, og du kan vælge alt imellem minimalistiske ure for et mere slankt look eller ure pyntet med pavé diamanter for at øge glamouren. Urerne kan både benyttes i hverdagens travlhed og afslapning til festlige begivenheder. Dette hænger sammen med, at Michael Kors giver mulighed for at få både kvinder og mænd til at føle sig som den bedste udgave af dem selv.

REVOLUTIONERENDE DESIGNS FRA MICHAEL KORS

Designet med jet-setter livsstilen i tankerne, er urerne dynamiske og unikke, og det er tydeligt, at Michael Kors præger modeverden med sine revolutionerende designs. Udover at de fleste af urerne er vandtætte fra hverdagens vask og regn, er der også 2 års garanti på alle Michael Kors ure købt hos PLAZA.

KØB MICHAEL KORS HOS PLAZA

Hos PLAZA Ure & Smykker finder du et stort udvalg af Michael Kors ure. Urerne er den perfekte gave til den, der elsker det glamourøse og elegante look. Gå på opdagelse i PLAZAs udvalg, og lad dig forelske i de smukke styles til gode priser, om det er minimalistiske ure eller unikke ure. Hvis du køber hos os, får du 100 dages returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller besøge en af vores 12 butikker. Bliv medlem af vores kundeklub, og vær den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud.