• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Riibe Denmark

Alle produkter fra Riibe

Sorter efter

Riibe Denmark

Riibe Denmark er vores nyeste skud på stammen. Det er et dansk urbrand, som så dagens lys i 2022. Vores ure har et klassisk og tidløst design, som ikke går af mode. De fås både til mænd og kvinder. Med et Riibe ur om håndleddet bærer du et stilrent og funktionelt ur, så du altid har styr på, hvad klokken er. Forkæl dig selv, eller en du holder af med et Riibe ur.

Opkaldt efter den ældste by i Danmark

Urene er opkaldt efter Danmarks ældste by; Ribe. Atmosfæren i Ribe summer af fred og hygge samtidig med byen rummer en stolt historie, som går langt tilbage i tiden. Du er derfor nødt til at opleve vores ur Riibe, som sidder komfortabelt om dit håndled. Vores Riibe ure er velovervejet lige fra det klassiske design til udvælgelsen af materialer, som skaber et funktionelt ur.

Klassiske og tidløse ure fra Riibe

Riibe urene fås både til mænd og kvinder i forskellige designs til attraktive priser. Materialerne er nøje udvalgt, så du kan have glæde af dit Riibe ur i mange år. Urene bærer et quartz urværk samt safirglas. Safirglas er et ridsefast glas, og det er nærmest umuligt at ridse ved hverdagens brug. Urene er fremstillet med forskellige remme, som er skind og rustfrit stål. De fås både i sølv og guld i forskellige størrelser, så du med garanti kan finde et Riibe ur, som passer til din smag og dit håndled.

Køb Riibe ure eksklusivt hos PLAZA

Hvis du er på udkig efter et ur, så er du kommet til det rette sted. Vores kompetente team står klar til at vejlede og inspirere dig online samt i vores butikker landet over, så du kan foretage dit næste urkøb hos PLAZA. Brandet forhandles eksklusivt hos PLAZA Ure & Smykker, og alle Riibe ure er omfattet af 3 års garanti fra købsdatoen. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice på [email protected]. Tilmeld dig vores kundeklub, så du kan være den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud.