• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Rosefield

Alle produkter fra Rosefield

Sorter efter

Rosefield

Rosefield er et amerikansk og hollandsk brand, der appellerer til den moderne kvinde. Plaza er stolt forhandler af klassiske og stilfulde Rosefield, som skaber fantastisk smukke ure til kvinder i alle aldre. Brandets elegante designkollektioner er baseret på den karakteristiske storbymode i New York og Amsterdam, og du finder derfor et bredt udvalg af unikke og funklende former og materialer. Ure fra Rosefield er indbegrebet af skønhed og eksklusivitet. De kommer i flere forskellige designs, hvorfor der er noget for enhver smag. Her på siden finder du nogle af de mest populære ure fra det skønne brand.

Ure til kvinder

Rosefield ure til kvinder fås i rustfrit stål, som er et fantastisk holdbart materiale. Urene har et lækkert Quartz urværk, som er utroligt nemt at stille og går med en ekstrem tidspræcision. Urene kommer i forskellige farver som guld, sølv og multifarvet. Det klare og skinnende urglas er fremstillet i brudsikkert mineral, hvorfor du er garanteret et holdbart og smukt ur i flere år. Hos Plaza tilbyder vi mange størrelser af de lækre ure, så der er helt sikkert et, der passer perfekt til dig. Et ur er ikke bare et ur – Det er meget mere end det. Et smukt og elegant dameur er mindst lige så vigtigt, som et hvilket som helst andet smykke. Uret er en måde at udtrykke din personlige stil på, der fortæller noget om, hvem du er, og hvad du gerne vil signalere. Med et ur fra Rosefield er du sikker på at fremstå stilfuld på din helt egen måde.

Afslappet elegance

Rosefield er lig med afslappet elegance krydret med et sofistikeret design. De skønne ure appellerer til den moderne kvinde, som nyder at sammensætte et stilfuldt og æstetisk look med smukke smykker og unikke ure. De mange forskellige former og det store udvalg hos Plaza er ensbetydende med, at du som kunde får perfekte muligheder for at finde dit drømmeur. De lækre urkasser fås i både firkantede og cirkulære former. Ligeledes er de smukke lænker i rustfrit stål, som kommer i både guld, sølv og multifarvede kombinationer. Urene stråler derfor af elegance og eksklusivitet.

Kvalitet til prisen

Rosefield ure til kvinder er alle af meget høj kvalitet, men til priser som de fleste kan være med på. Alle ure er designet i lækre og holdbare materialer, som taler til kvinder i alle aldre og livssituationer. Hos Plaza forhandler vi kun eksklusive og elegante brands, så du kan som kunde altid være sikker på at få et fantastisk produkt, men til en super skarp pris. Ure fra Rosefield er vintageinspirerede og klassiske ure i smukke designs til favorable priser. Rosefield dameure er populære verden over i både fashionbranchen og blandt kunder i et væld af lande. Gå på opdagelse i vores magiske ur-univers her på siden og køb dit næste dameur til en fantastisk pris.

Køb Rosefield hos Plaza

Plaza er autoriseret forhandler af hollandsk-amerikanske Rosefield, så du kan trygt købe dit ur hos os. Her på siden finder du et stort sortiment af funklende ure til kvinder fra det eksklusive og elegante brand. Det moderne og stilfulde design er kombineret med en utrolig høj kvalitet til prisen, hvilket gør Rosefield til et elegant, kvalitetssikret og prisvenligt brand på én og samme tid. Har du brug for professionel vejledning og rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller komme forbi en af vores 12 butikker rundt om i landet. Du kan også tilmelde dig vores indholdsrige nyhedsbrev og modtage en masse skøn inspiration, spændende nyheder og helt fantastiske tilbud. Ved køb over 400 kr. får du fri fragt på din ordre, og der er derudover 100 dages fuld returret.