• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Scrouples Jewellery

Alle produkter fra Scrouples

Sorter efter

SCROUPLES

Scrouples Jewellery er et dansk smykkebrand, der i 40 år har formået at fremstille eksklusive smykker, som besidder alsidige designs, som henvender sig til alle typer kvinder. Det er en familieejet virksomhed, stiftet af Esther og Anders Møller, og Scrouples er i dag i ejet af familiearvingerne Lene og Claus. De har en stor ambition om at forblive prisvenlige og samtidig med at smykkerne udføres i materialer i høj kvalitet. På denne måde præger og definerer de moden indenfor smykkeverden.

EN EVENTYLIG VERDEN AF SCROUPLES SMYKKER

Smykker fra Scrouples er inspireret af nordens minimalisme og elegance, som åbner op til en unik eventyrlig verden af luksuriøse smykker. Karakteristisk for Scrouples er virksomhedens evne til at fremstille smykker til enhver kvinde uanset alder, personlighed og stilart, og de tilbyder både smykker til børn og voksne i mange forskellige prisklasser.

SMYKKER TIL ENHVER BEGIVENHED

Hos Scrouples kan du finde smykker til enhver begivenhed og livets særlige øjeblikke. De tilbyder et bredt sortiment med alt fra ringe, halskæder, armbånd, øreringe og meget mere. Dyk ned i deres kollektioner, og find din personlige favorit.

SMYKKER MED KÆRLIGHED

Hos Scrouples er der kælet for design- og materialevalg, hvor smykket vil kunne bæres hele livet og viderebringe enestående kærlighedshistorier. Scrouples anvender ægte kvalitetsmaterialer, som sølv og guld, samt ædelstene. Forkæl en, du har kær med et eksklusivt smykke fra Scrouples, og lad kærligheden fortsætte fra generation til generation med jeres eget personlige præg.

KØB SCROUPLES HOS PLAZA

Hos PLAZA Ure & Smykker finder du et stort udvalg af Scrouples smykker. Smykkerne er perfekte som gave til konfirmanden, studenten, fødselaren eller brudeparret. Gå på opdagelse i PLAZAs udvalg og lad dig forelske i de smukke styles til gode priser, som lader dig købe armbånd, halskæder, ringe og øreringe til smykkeskrinet, uden at du bliver ruineret. Hvis du køber hos os, får du 100 dages returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Hvis du har brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller besøge en af vores 12 butikker. Bliv medlem af vores kundeklub, og vær den første til at modtage skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud.