• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Skagen

Alle produkter fra Skagen

Sorter efter

Skagen ure

Skagen Denmark er et dansk firma med international succes. De skaber minimalistiske, innovative og stilfulde ure inspireret af den nordlige kystby og simple natur. Det er et klassisk og tidløst ur til både mænd og kvinder. Med det kvalitetsbevidste design samt den overkommelige pris, har brandet formået at skabe succes i flere dele af verdenen.

Historien bag

Skagen Denmark blev stiftet i 1989 af Henrik og Charlotte Jorst. På rekordtid blev Skagen ure et anerkendt brand i det meste af verden. Med fokus på dansk design og materialer i høj kvalitet, har brandet slået sit navn fast blandt den absolutte top inden for design af ure til damer og herre. Filosofien bag Skagen ure er et tidløst design, der afspejler naturens renhed med det æstetiske design, de gode råvarer og klassiske funktioner. I dag føres virksomheden videre i den skandinaviske ånd af det amerikanske brand Fossil.

Minimalistisk design

Skagen ure producerer forskellige modeller med simple urskiver med både læder- og stålremme, så der er ure til enhver smag. Ens for urene er, at det er smukke, enkle ure i høj kvalitet og med sans for skandinavisk minimalisme. Uanset om du ønsker et enkelt og klassisk ur, der blot viser klokken, eller du har brug for et ur med udvidelser såsom vandtæthed og datovisninger, så er mulighederne mange. Den minimalistiske tankegang er at finde i alt fra ide til de færdige stilrene designs med farvekombinationer, der afspejler et stille kystliv. Bæredygtighed og tidløshed er i fokus og tænkt ind i designprocessen, så du er sikret et ur, du kan have om håndleddet mange år i fremtiden.

Skagen ure til damer og herrer

Skagen ure producerer både dame- og herreure. Dameurene bærer præg af den minimalistiske tankegang, og de elegante og stilrene tilfører dit look elegance. Skagen ure til damer kan bruges til at pifte dit outfit op til både hverdag og fest. Herreurene finder du i klassiske designs med både vovede og afdæmpede farver, så du kan opnå det udtryk, som du ønsker. Du finder et stort udvalg af både dame- og herreure fra Skagen Denmark i høj kvalitet hos plaza.dk.

Køb Skagen ure hos PLAZA

Er du på udkig efter et nyt ur? Så er du kommet til det rette sted. PLAZA Ure & Smykker er autoriseret forhandler af Skagen Denmark, og du kan derfor trygt shoppe på plaza.dk. Gå på opdagelse i vores udvalgog bliv inspireret til dit næste køb. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejder på mail [email protected] eller på telefon + 45 40 20 68 00. Du er også velkommen til at besøge en af vores 12 butikker landet over. Så find den PLAZA butik der ligger nær dig. Hvis du ikke vil gå glip af skøn inspiration, spændende nyheder og tilbud kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.