• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Tissot

Alle produkter fra Tissot

Sorter efter

Tissot

Tissot er et verdenskendt brand, der blev grundlagt i 1853 af far Charles-Félicien og søn Charles-Émile i Schweiz. I begyndelsen solgte de lommeure, og i 1920’erne påbegyndte de rejsen med armbåndsure. Tissot har siden da vokset sig stort og med mere end 150 års erfaring, tilbyder de i dag en lang række ure i høj kvalitet med innovativ teknologi og attraktive design til både mænd og kvinder. Tissot var de første til at udvikle ure udført i træ og sten. Du kan altid regne med et eksklusivt design fra Tissot.

Tissot ure af høj Schweizisk kvalitet

Tissot står for schweizisk håndværk, drive og innovation. De klassiske ure er altid overraskende i udseende og af den bedste kvalitet. Deres skabertrang har båret dem lang ud over Schweiz ‘grænser. I disse ure er der hverken sparet på funktionaliteten, materialer eller designet, hvilket giver dig et ur, som samler det bedste fra alle verdener. Vores store udvalg dækker over klassiske design, hvor elegante urskiver der komplimenteres af tidløse læderremme. Til de mere sporty herreure er der stållænke og chronograph. Tissot producerer også nogle af de bedste dykkerure på markedet, her er deres Tissot Seastar et perfekt udtryk for dette. Serien går ikke på kompromis med noget.

Kærlighed for sportssamarbejder 

Tissot er et stort globalt brand og har været NBA´s officielle Timekeeper siden 2015. I 2008 indgik de også samarbejde med FIBA (Det Internationale Basketballforbund). Alliancen er med til at understrege brandets dynamiske natur og dets værdier af præcision og ydeevne. Men det er langt fra de eneste samarbejder de har lavet. De er også gået sammen med A.S.O om at styre cykelløb rundt om i hele verden. I anledning af Tour De France 2022 havde Tissot designet et Special Edition Grand Départ ur. Denne Special Edition hylder en sport bestående af hastighed og udholdenhed – som er det vi alle elsker ved Tour de France. Uret har en helt særlig gravering på bagkassen og er fremstillet i et begrænset oplag på 300 stk. Uret kan købes på Tissotwatches.com

Køb Tissot hos PLAZA

PLAZA Ure & Smykker er autoriseret forhandler af Tissot, og du kan derfor trygt bestille hos os. Gå på opdagelse i vores udvalg af Tissot ure, hvad end du ønsker lidt selvforkælelse eller er ude efter en gave til en særlig person. Deres ure er stilfulde og langtidsholdbare, så du vil ikke fortryde dit køb. Vi har 100 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Hvis du har brug for vejledning eller inspiration, er du velkommen til at besøge en af vores 12 butikker landet over.