• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt over 400,-
Skovvangen 42
6000 Kolding
Over 50 Populære Brands
Åbningstider

Åbningstider

Plaza, Kolding

Hej og velkommen til

Jeg hedder Kristina, og mig finder du i vores fine butik i Kolding Storcenter. Hos mig og mine kollegaer kan du altid være sikker på at møde et smilende og hjælpsomt team. Vi vil altid gøre vores bedste for at finde præcis, hvad du leder efter - og give dig den bedste service og professionelle vejledning.

Mit speciale er rådgivning om forlovelses- og vielsesringe. Jeg gør mig altid utrolig umage for at hjælpe jer med at finde de helt rigtige ringe, som opfylder de ønsker og drømme, som I kommer med.

Vi ses i PLAZA

Kristina
Butikschef i PLAZA, Kolding
Alt text

Vi har samlet, alt det vi elsker - ét sted!

På grøn gade i Kolding storcenter finder du vores nye flagship store. Her er alle dine yndlings ur- og smykkebrands, det fineste udvalg indenfor dansk smykkedesign og byens bedste service.

Hos os finder du et stort udvalg indenfor både guld og diamanter samt tidens poplære fashion smykker og ure. Du finder os i grøn gade i Kolding Storcenter. Vi glæder os til at se dig!

Vi byder selvfølgelig også gerne på en lækker kop kaffe, eller et glas bobler og en drink når vielsesringene skal findes i vores lækre lounge. 

SERVICES

I PLAZA tilbyder vi en lang række services til smykker og ure.

TOP BRANDS

Disse populære smykke- og urbrands forhandles i butikken