• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt over 400,-
Lyngby Storcenter 1
2800 Kongens Lyngby
Over 50 populære brands
Åbningstider

Åbningstider

Plaza, Lyngby

Hej og velkommen til!

Jeg hedder Jette, og mig finder du i vores fine butik i Lyngby Storcenter. Efter mangeårig erfaring fra detail indenfor interiør- og lædervarebranchen valgte jeg for år tilbage en ny og spændende vej indenfor ur- og smykkeverdenen.

Jeg glæder mig stadig til hver dag at åbne vores lille butik i PLAZA Lyngby Storcenter og sammen med mit dygtige team at byde alle vores kunder velkommen og hjælpe med at opfylde deres ønsker.

Vi ses i PLAZA.

Jette
Butikschef i PLAZA, Lyngby
Alt text

Vi har samlet, alt det vi elsker - ét sted!


PLAZA Ure & Smykker i  Lyngby storcenter ligger på hjørnet af det hyggelige storetorv. 

Du kan gå på opdagelse i dine yndlings ur- og smykkebrands, finde det fineste udvalg indenfor dansk smykkedesign, blive forelsket i vores vielsesringe, shoppe dåbsartikler til barnedåben og få byens bedste service.

Jette er butikschef og har et fantastisk team, der glæder sig til at give dig enestående oplevelser hver gang du besøger os. For vi gør os umage - lige fra sammensætningen af vores håndplukkede sortiment, til inspirationen og servicen i butikken. For vi elsker at inspirere, vejlede og hjælpe dig med at finde de helt rigtige smykker, som passer til lige netop dig.

SERVICES

I PLAZA tilbyder vi en lang række services til smykker og ure.

TOP BRANDS

Disse populære smykke- og urbrands forhandles i butikken