Firmagaver fra Plaza Ure & Smykker og Plaza.dk

Hos Plaza Ure & Smykker har vi flere end 10.000 varenumre i vores sortiment, lige som vi fører en bred vifte af de mest populære brands indenfor ure og smykker. Plaza.dk har ligeledes muligheden for at få varen sendt direkte til hoveddøren.

Firmagave: Smykker eller ure
Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at forkæle personalet med et lækkert smykke eller et ur, kan der opnås attraktive rabatter ved større volumen. Plaza kan også sammensætte et sortiment, indenfor en bestemt prisgruppe, som medarbejdere så frit kan vælge imellem.

Firmagave: Gavekort
Det er også muligt at vælge en løsning med gavekort, der kan indløses i alle Plaza Ure & Smykkers fysiske butkker, eller en rabatkode til webshoppen Plaza.dk. Ved større indkøb af gavekort eller rabatkoder, kan der ligeledes forhandles en volumenrabat.

Firmagave: Event
Hvis du eller din virksomhed kunne tænke sig en utraditionel firmagave, kunne det være et møde med et dansk smykke designer, med efterfølgende uddeling af gaver fra den pågældende designers varekatalog. På den måde får medarbejderne en spændende indsigt i designerens idéer og tanker bag smykkerne, før de selv bliver ejer af et af disse smykker. Et sådant event kan give en ekstra dimension på firmagaven.

Kontakt os vedrørende firmagaver

Uanset om du er på jagt efter varer, gavekort eller events, kan Plaza Ure & Smykker og Plaza.dk stå til rådighed, og sammen med dig/din indkøber rådgive og vejlede til den bedst tænkelige løsning for netop dit personale.

For yderligere information om indkøb og rabatter på firmagaver kontakt:

Plaza.dk
Søren Lyng, Online Manager
Tlf 40 21 17 10
E-mail: Slb@plaza.dk


Plaza Ure & Smykker A/S
Katrine Blume Jørgensen, Indkøber
Tlf 30 53 33 75
E-mail: kbj@plaza.dk

Tilbage til plaza.dk >>

Køb firmagaver hos Plaza Ure og Smykker

 

Vent venligst ...