• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Barnedåbsgave

Alle gaveidéer til barnedåbsgaver

Sorter efter

Barnedåbsgaver

Barnedåben er for mange en af de vigtigste begivenheder i barnets start på livet. For forældre og pårørende er den store dag helt særlig, og derfor leder de fleste efter den helt perfekte barnedåbsgave. Hos Plaza har vi over 30 års erfaring med at vejlede og hjælpe vores kunder med at finde de smukkeste og bedste ideer til barnedåbsgaver. Plaza tilbyder et stort udvalg af fantastiske gaver i fine og eksklusive materialer, former og designs. Vi er stolte af, at vi kan være med til at gøre den store dag endnu mere speciel og mindeværdig. Tøv ikke med at gå på opdagelse i vores indbydende sortiment af elegante og ideelle barnedåbsgaver til ham eller hende.

Barnedåbsgaver idéer

En barnedåbsgave er mere end blot en gave. Gaven er både med til at symbolisere og fejre, at barnet på vegne af sine forældre siger ja til at blive velsignet samtidig med, at selve navneceremonien er et betydningsfuldt og vigtigt ritual for mange. Den helt rigtige barnedåbsgave er derfor meget vigtig for de fleste. På denne side har vi samlet en lang række af fantastiske idéer og forslag til, hvad du kan købe som første gave til den lille ny. Gaven vil ofte følge barnet hele barndommen og op gennem voksenlivet, hvorfor den er meget betydningsfuld og særlig. Af udvalgte idéer kan du f.eks. vælge imellem et smukt Mads Z vedhæng, indgraveret bestik fra Noa Kids, en flot sparebøsse eller et klassisk bordflag.

Barnedåbsgaver til ham

Barnedåbsgaver til drenge kan være meget forskellige, og vi har derfor et stort udvalg af spændende muligheder. Alle vores gaver kan gives til både drenge og piger, så der er ikke nogen begrænsninger i sortimentet. Vi har dog tilladt os at samle lidt forskellige idéer til, hvad du kan give den lille dreng, som du ønsker at fejre. Her kan du med fordel vælge det smukke bestik med ænder eller H.C. Andersens eventyr fra Noa Kids, en sej gravkosparebøsse eller et klassisk bordflag. På den måde er du sikker på, at du giver en barnedåbsgave, der holder i mange år og som derfor værdsættes hele barnets opvækst. Foruden de gode idéer har Plaza et væld af andre typer af gaver og fantastiske inspirationskilder i vores magiske univers her på websiden.

Barnedåbsgaver til hende

Der findes et væld af fantastiske muligheder til, hvad du kan give i barnedåbsgave til den lille pige. Hos Plaza kan du finde en masse gode forslag til, hvad du skal købe. Alle vores barnedåbsgaver kan gives til både drenge og piger, men vi har alligevel tilladt os at sammensætte en række specifikke idéer til, hvad du kan give hende, hvis du er i tvivl. Vores skønne udvalg af barnedåbsgaver inkluderer bl.a. søde sparebøsser i dyreformer fra Noa Kids, smukke vedhæng fra Mads Z og klassiske bordflag. Find den perfekte barnedåbsgave til hende i vores flotte sortiment, så er du sikker på at give en gave, der bliver ved med at give glæde og vække minder i mange år frem.

Køb din barnedåbsgave hos Plaza

Plaza er autoriseret forhandler af en lang række af eksklusive og populære brands, så du kan roligt købe din gave til barnedåben hos os. Vi forhandler en masse spændende varer, og vi har derfor et stort udvalg af barnedåbsgaveideer. Vi har noget for enhver smag, så der er ingen tid at spilde, hvis du leder efter den helt rette gave. Plaza tilbyder altid 100 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Har du spørgsmål, brug for hjælp eller professionel rådgivning og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte vores fantastiske kundeservice, som sidder klar til at assistere dig. Hos Plaza er det vigtigste til hver en tid glade og tilfredse kunder, hvorfor vi gør meget ud af, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os.