• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Find den helt rigtige gave til studenten

Studentertiden er en særlig og helt fantastisk tid. Huen er et bevis på flere års lange skoledage og eksamener, som studenterne nu kan se sig fri af. Det vil vi meget gerne være med til at fejre med alle studenterne, som fortjener at blive fejret til den helt store guldmedalje. Vi guider dig til det rette gavevalg, som studenten kan have i mange år frem. 

Til studenten, der kan lide...

Studentergaven

til ham

Smykker og ure til ham er en af tidens store trends. Vi har samlet udvalgte gaveideer, der vil glæde enhver student. 

Stadig i tvivl? Giv et gavekort

Er du stadig i tvivl om, hvad du skal give i gave? Vi foreslår, at du forkæler studenten med et gavekort. Så er du sikker på, at gaven ikke skal byttes. 

Se alle gaveidéerne her

Sorter efter

Studentergave 2023

Studentertiden er en særlig og helt fantastisk tid. Huen er et bevis på flere års lange skoledage og eksamener, som studenterne nu kan se sig fri af. Det vil vi meget gerne være med til at fejre med alle studenterne i år. Vi guider dig til de rette gavevalg, som studenten kan have glæde af i mange år frem. Her på siden finder du en lang række af fantastiske gaveidéer til den kommende student. Plaza har igennem mange år været med til at sikre, at de smukke unge mennesker får den helt rigtige studentergave, som er med til at gøre tiden endnu mere speciel og unik.

Idéer til studentergaver

Hos Plaza har vi et kæmpe stort udvalg af helt fantastiske og gode gaveidéer til studenten. Hos os finder du et bredt sortiment af smukke og funklende smykker samt smarte ure. Vi har noget for enhver smag til enhver lejlighed, hvilket kommer til udtryk blandt vore mange forskellige brands og produktkollektioner. Uanset køn, personlig stil eller smag tilbyder Plaza skønne smykker og unikke ure til overkommelige priser. Hvad end du er ude efter et flot herresmykke, et yndigt perlesmykke  eller noget helt tredje, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi er stolt forhandler af flere af de største og mest anerkendte mærker på markedet såsom Bybiehl, Enamel , Sif Jakobs Jewellery og en masse andre betagende brands. 

Studentergave til hende

Find den helt særlige studentergave til hende hos Plaza. Vores utrolige udvalg af kvalitets smykker til favorable priser gælder også på de mest populære brands, som du finder her på siden og i vores vidunderlige webshop. Vores dygtige og erfarne eksperter har udpeget disse helt særlige smykker og ure, som alle er ideelle studentergaver til hende. Her er både tale om flotte armbånd, smukke halskæder, funklende ringe, strålende øreringe og vidunderlige vedhæng. Du kan også finde fantastiske priser på flere af vores lækre armbåndure til kvinder. Studentertiden er helt speciel og én gang i livet. Køb din studentergave til hende hos Plaza, så de gode minder foreviges i et smukt smykke.

Studentergave til ham

Hos Plaza hjælper vi dig med at finde den helt rigtige studentergave til ham. Vi har sammensat et suverænt sortiment af de mest eftertragtede brands, smykker og ure til mænd. Du kan vælge mellem gaver fra populære mærker som Daniel Wellington, Son Of Noa, Tissot, Tommy Hilfiger og mange andre. Studentertiden er en helt unik tid, som påkalder fantastiske og unikke gaver. Det vil vi hos Plaza gerne være med til at sikre, og vi har derfor fundet en masse bud på den ideelle studentergave til ham frem til dig. Hvad end du er på udkig efter et smart armbånd, en elegant ring, en flot halskæde eller et lækkert ur, så finder du det her hos os. Køb din studentergave til ham hos Plaza, så den uforglemmelige tid varer ved med den helt rette gave.

Køb fantastiske studentergaver hos Plaza

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør købe en fantastisk studentergave hos Plaza. Vi er autoriseret forhandler af et væld af populære brands, og vores kæmpemæssige udvalg af smykker og ure er derfor enormt. Vi har noget til enhver smag, så der er ingen tid at spilde, hvis du leder efter den helt rette gave til den vordende student eller studine. Plaza tilbyder altid 100 dages fuld returret og fri fragt ved køb over 400 kr. Har du spørgsmål, brug for hjælp eller professionel rådgivning og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte vores fantastiske kundeservice, som sidder klar til at assistere dig. Hos Plaza er det vigtigste til hver en tid glade og tilfredse kunder, hvorfor vi gør meget ud af, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os.