• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Fars dag 2023

Har du styr på gaven til fars dag? Fars dag er den perfekte anledning til at fortælle din far, hvor meget du holder af ham. Vi har nøje udvalgt gaveidéer, der kan glæde enhver far.  Shop betydningsfulde gaver fra populære brands som Tissot, IX Studios og mange flere. 

Gaveidéer til fars dag

Sorter efter

Fars dags gave 2023

Fars dag nærmer sig med hastige skridt, men der er ingen grund til panik, hvis du ikke har fundet den perfekte gave til din far endnu. Hos Plaza vil vi nemlig gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige fars dags gave. På fars dag har du endelig mulighed for at vise din far, hvor meget du sætter pris på ham. Vi har sammensat en række fantastiske forslag til ideelle farsdags gaver. Plaza har over 30 års erfaring i at forhandle de bedste og smukkeste smykker og ure, så du er altid i gode hænder hos os. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af forrygende farsdags gaver.

Populære brands

Plaza er autoriseret forhandler af nogle af de største og mest populære brands på markedet. Hos os finder du mærker som Son Of Noa, Seiko, Tommy Hilfiger og mange flere. Vi er stolte af at forhandle så mange fantastiske brands, som er særligt udvalgt til at glæde vores mange skønne kunder. Der er derfor al mulig grund til at dykke ned i kollektionen, da vi har samlet en hel masse flotte og spændende ure og smykker til manden, der har alt. Fars dag er kun en gang om året, hvilket gør dagen til noget helt særligt. Fejr din far og vis ham, hvor meget du holder af ham. Hos Plaza har vi et væld af lækre brands, som falder i din fars smag.

Stort udvalg af ure og smykker

Plaza er garant for et kæmpemæssigt udvalg af fantastiske ure og smykker til den moderne mand. Hvad end du er ude efter et lækkert armbåndsur, et stilfuldt armbånd, en flot ring eller måske en maskulin halskæde, så har vi det hos Plaza. Vores store udvalg af ure og smykker er fyldt med gode ideer til den ideelle gave til fars dag. Vi har samlet en lang række af pragtfulde gaveideer til din far, så det hele bliver lidt nemmere for dig. Der er ingen grund til at lede febrilsk efter noget, som du ikke ved, hvad skal være. Hos Plaza har vi styr på farsdags gaven, så det eneste, du skal gøre, er at vælge et flot smykke eller et smart ur i det brede udvalg af fantastiske fars dags gaver.

Den perfekte gave til fars dag

Fars dag er den ene dag om året, der er tilegnet til alle de fantastiske fædre, der findes. At finde den helt rigtige gave til din far er derfor et stort emne hos mange, og det har vi fuld forståelse for hos Plaza. En gave er ikke bare en gave, det er også en måde at vise, at du værdsætter og holder af din far. Vi har derfor sammensat et fabelagtigt udvalg af perfekte farsdags gaver til din far, så du kan fejre ham med manér. De mange fine smykker og flotte ure taler alle sammen til den moderne mand, hvad end du leder efter et smart og moderne look, eller om du er til et klassisk og stilrent udtryk. Plaza har det hele, så det er bare med at gå på udkig i det store udvalg.

Køb din gave til fars dag hos Plaza

Køb din gave til fars dag hos Plaza. Vi er stolte forhandlere af et væld af eftertragtede og eksklusive brands, så du kan helt sikkert finde noget hos os, der falder i din og din fars smag. Når du handler hos os, får du 100 dages fuld returret samt fri fragt ved køb over 400 kr. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores venlige og dygtige kundeservice for professionel rådgivning og vejledning. Hos Plaza er det vigtigste altid, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor gør vi meget ud af, at du får den bedst mulige oplevelse, når du er kunde hos os. Vores ure og smykker er af højeste kvalitet, og det samme er vores fantastiske service. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.