• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

PLAZAS JULEUNIVERS

Julen 2022 nærmer sig, og vi står klar til at vejlede og inspirere dig, så du kan skabe magi under juletræet. Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et fortryllende ur- og smykkeunivers, der rummer et nøje udvalg af tidens stærkeste brands, de sikre klassikere og det fineste udvalg af sølv-, guld- og diamantsmykker til både ham og hende. Vi ved hvor svært det kan være, at finde den helt perfekte gave, og med mere end 30 års erfaring kan vi hjælpe dig med dit gavekøb.

Gå på opdagelse i vores fortryllende juleunivers, så du kan finde den perfekte julegave til en, du holder af. Vi har samlet en række gaveideer til dig, der med garanti vil skabe glæde hos den heldige modtager. Du kan også læse årets julekatalog.

De kærligste julehilsner
Team PLAZA

Gratis fragt

v/ køb over 400 kr.

Click & Collect

afhent gratis i butik

12 butikker

hele Danmark

100 dages

fuld returret

Køb den perfekte julegave

Årets

Julekatalog

Årets julekatalog bugner af personlige gaveideer fra vores stærke brands til både ham og hende. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted.

Fejr julen med PLAZA

Køb dine julegaver online og i butik

Uanset om du handler dine julegaver på plaza.dk eller i en af vores butikker, står vores søde og kompetente personale altid klar til at inspirere og vejlede dig i dit gavekøb. På plaza.dk kan du shoppe døgnet rundt, lige når det passer dig. Du har også mulighed for at besøge en af vores 12 butikker fordelt landet over, hvor du har mulighed for at se og mærke vores udvalg.