• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Mors dag 2023

Har du styr på gaven til mors dag? Mors dag er den perfekte anledning til at forkæle din mor. Vi har nøje udvalgt gaveidéer, der kan glæde enhver mor. Shop betydningsfulde gaver fra populære brands som byBiehl, Mads Z, Sif Jakobs, Gold Essentials og mange flere. 

Vi pakker gaven ind i bæredygtigt papir, og skriver en personlig hilsen.

Din mor fortjener det bedste, og det vil vi gerne være med til at give hende. 

Gaveidéer til mors dag

Sorter efter

Find Mors dags-gaven hos PLAZA Ure & Smykker

Hos PLAZA Ure & Smykker hjælper vi dig med at finde den helt rigtige gave til Mors dag. Her på siden har vi samlet vores bedste bud på gode gaver til din mor, eller hende du holder af. Du finder gaver i alle prisklasser og til enhver smag. Vi har gaver til alle slags kvinder, og der er derfor rig mulighed for at finde noget, som netop din mor fortjener. 

Gaver til mor

Ved du endnu ikke hvad du skal give i Mors Dags gave, så er du kommet til det rette sted. Vi har her på siden samlet en masse gaveidéer der vil glæde enhver mor. Gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere til den helt rigtige gave. 

Giv smykker i Mors Dags gave

Er du i tvivl om hvad du kan give til dig mor, så læs med her. Her på siden har vi samlet vores bedste bud på Mors dags gaver. Vi har samlet en håndplukket udvalg af smykker, som kan holde hele livet. Smykker er betydningsfulde minder, som en mor kan bære igennem hele hendes liv. Smykker er en lille gave med enorm betydning. 

Hvis gaven skal være ekstra speciel og unik, tilbyder vi også gravering, så du kan sætte dit helt eget præg på et særligt udvalg smykke. 

Hvornår er det Mors dag?

Mors dag er altid den anden søndag i maj. I 2023 falder mors dag søndag d. 14 maj. 

Hvor kommer Mors dag fra?

Traditionen med at fejre Mors dag stammer fra USA, og i 1929 blev dagen indført i Danmark. Dengang blev der blandt andet indsamlet penge til krigsenker og mødre, der havde mistet en søn. Mors dag er stadig en tradition, der er knyttet til familien, og mange små, store og voksne børn forærer deres mor en gave på Mors dag. Vi har samlet vores bedste bud på en gave til din mor - hun fortjener det bedste.