• Click n' Collect
  • Dag til dag levering - Bestil inden kl. 12
  • 100 dages returret
  • Gratis fragt over 400,-

PLAZAS GAVEUNIVERS

Vi står klar til at vejlede og inspirere dig, så du kan finde den perfekte gave. Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et fortryllende ur- og smykkeunivers, der rummer et nøje udvalg af tidens stærkeste brands, de sikre klassikere og det fineste udvalg af sølv-, guld- og diamantsmykker til både ham og hende. Vi ved hvor svært det kan være, at finde den helt perfekte gave, og med mere end 30 års erfaring kan vi hjælpe dig med dit gavekøb.

Gå på opdagelse i vores fortryllende gaveunivers, så du kan finde den perfekte gave til en, du holder af. Vi har samlet en række gaveideer til dig, der med garanti vil skabe glæde hos den heldige modtager. 

De kærligste hilsner
Team PLAZA

Gratis fragt

v/ køb over 400 kr.

Click & Collect

afhent gratis i butik

12 butikker

hele Danmark

100 dages

fuld returret

Køb den perfekte gave

Fejr alle anledninger med PLAZA

Årets

Julekatalog

Årets julekatalog bugner af personlige gaveideer fra vores stærke brands til både ham og hende. Vi har samlet alt det vi elsker - ét sted.

Køb dine gaver online og i butik

Uanset om du handler dine gaver på plaza.dk eller i en af vores butikker, står vores søde og kompetente personale altid klar til at inspirere og vejlede dig i dit gavekøb. På plaza.dk kan du shoppe døgnet rundt, lige når det passer dig. Du har også mulighed for at besøge en af vores 12 butikker fordelt landet over, hvor du har mulighed for at se og mærke vores udvalg.