• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Autoriseret forhandler
  • 30 dages fuld returret

Nuran

En verden af funklende smykker

Nuran er et eksklusivt brand, som skaber magiske smykker, der gør drømme til virkelighed. Læs om de funklende guld-, sølv- og brillantsmykker, som er inspireret af kærligheden og det klassiske håndværk.

Af Anna Brogaard - 8.november 2021

Nuran er fornavnet bag skaberen af den anerkendte smykkevirksomhed, der fremstiller vielsesringe, smykkekollektioner og brillantsmykker i den fineste kvalitet. Nuran er uddannet juvelfatter og har siden 1988 fremstillet tidsløse smykker til hverdagsbrug og særlige begivenheder såsom bryllupper og forlovelser.

Kærlighed til den klassiske guldsmed

Da Nuran har en stor kærlighed til den klassiske guldsmed, og han selv besidder imponerende kundskaber her indenfor, bliver der ikke gået på kompromis med materialer og kvalitet. Udover indehaveren Nuran, består smykkevirksomheden af engagerede specialister, der alle har dybdegående indsigter i branchen grundet mangeårig erfaring indenfor smykker. Dette betyder, at smykkerne hos Nuran er skabt efter de højeste håndværksmæssige standarder med det formål, at smykkerne skal kunne bæres gennem hele livet og skabe minder på smukkeste vis.

Nuran Petit – Smykket der oser af kærlighed!

Hos Nuran bliver smykkerne fremstillet ud fra den hensigt at knytte mennesker tættere sammen og udtrykke kærligheden til dem, som vi holder af. Den yndige Petit ring fra Nuran er udført i 14 kt. guld og udsmykket med en lyserød safir omringet af brillanter. Med sin lyserøde farve symboliserer ringen omsorg, medfølelse og kærlighed, hvilket giver smykket en ekstraordinær betydning for kvinden, ringen foræres til. Ringen kan både appellere til den indre og ydre skønhed, hvilket er en tanke, vi elsker hos PLAZA.

Nyhed

Petit by Nuran

Nuran Petit ringen er udført i 14 kt. guld og prydes med den smukkeste pink safir og to brillanter på 0,025 ct. w/si.

Diamanter kan vokse med tiden

Livet byder på forandringer og overraskelser, hvilket ligeledes betyder, at vores behov og ønsker til smykkets fremtoning ændrer sig med tiden. Nuran tilbyder derfor smykker med ombytningsserier, som indebærer muligheden for at opgradere smykket til et tilsvarende smykke med en større sten. Du skal derfor aldrig gå på kompromis med dine ønsker og drømme til dit smykke, da diamanter kan vokse med tiden hos Nuran.