• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Bryllup 2023

Siden 1988 har Plaza været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. 

Med vores brede sortiment og nøje udvalg gør Plaza det nemt for dig. Se vores eksklusive udvalg af rødguld, hvidguld, smukke diamanter og meget mere i vores bryllupsmagasin.

Bryllupsmagasin

Bryllupsmagasin

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenfor kan du læse det nyeste Bryllupsmagasin og finde inspiration til den store dag.

FORLOVELSESRINGE

Ringen hvormed din store kærlighed erklærer sit ønske til at ledsage dig resten af livet, og dit hjerte skipper et slag af glæde. Forlovelsesringen er oftest den mest iøjefaldende ring. Her fortæller vores salgsassistent Irene om den smukke Bella ring med brillanter fra Nuran.

Diamanter

for evigt

CROWN serien fra Mads Z består af fine Solitaire ringe, som prydes af få større sten, og allianceringe med diamanter påført på en linje langs ringen.

Vielsesringe

Skal du giftes?

I PLAZA ved vi, at alle kommende brudepar har forskellige behov, ønsker og drømme. Derfor tilbyder vi dig og din kommende ægtefælle personlig vejledning, hvor vi sammen kan skabe de perfekte ringe til jer. Her kan I nyde et glas bobler, mens vi viser jer det særlige udvalg og mulighederne for at designe lige netop jeres drømmeringe. Kontakt din nærmeste PLAZA butik for at booke en tid.

Nedenfor kan du læse det nyeste Wedding Magasin og finde inspiration til den store dag.

Magiske

morgengaver

Forær hende eller ham, du elsker, en betydningsfuld gave, der skaber mindeværdige øjeblikke. Lad magien vare for evigt. 

Den blå detalje

Den blå detalje

Gamle traditioner siger, at man som brud skal bære noget nyt, blåt og gammelt på bryllupsdagen. Fuldfør traditionen med et blåt smykke fra populære danske brands. Udforsk de fine smykker med sten i blålige nuancer, og lad dig inspirere til den store dag.