• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

3 perfekte - forlovelsesringe

Ringen hvormed din store kærlighed erklærer sit ønske til at ledsage dig resten af livet, og dit hjerte skipper et slag af glæde. Forlovelsesringen er oftest den mest iøjefaldende ring – enten en klassisk solitairering med én sten eller en smuk alliancering med flere brillanter. Vi guider dig til 3 perfekte bud på en forlovelsesring til kvinden i dit liv.

1. Bella fra Nuran

Forlovelsesringen er oftest den mest iøjefaldende ring. Den smukke 14 kt. Bella ring fra Nuran er det perfekte valg til hende. Ringen er prydet med en stor brillantsleben diamant og flere små diamanter langs siden,  hvilket giver et drømmende eksklusivt look. Her fortæller vores salgsassistent Irene om den smukke Bella ring fra Nuran.

2. Vida fra Scrouples

Vida, ombytningsserien fra Scrouples, er et perfekt gavevalg til betydningsfulde anledninger. Vida fås i 8 kt. rød- eller hvidguld med smukke brillanter. Ombyt til et smykke med en større brillant i op til 2 år fra købsdatoen.

3. CROWN fra Mads Z

De smukke CROWN ringe i 14 kt. hvid- eller rødguld er den perfekte forlovelsering til hende. Ringene er  prydet med eksklusive brillantslebne diamanter i kvaliteten w/si. Serien er en ombytningsserie, hvilket vil sige, at du også kan ombytte til en større diamant 2 år efter købsdatoen.⁣

Diamanter

for evigt

CROWN serien fra Mads Z består af fine Solitaire ringe, som prydes af få større sten, og allianceringe med diamanter påført på en linje langs ringen.

Bryllupsmagasin

Bryllupsmagasin

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenfor kan du læse det nyeste Bryllupsmagasin og finde inspiration til den store dag.