• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Skab jeres unikke drømmeringe

Hos PLAZA drømmer vi stort – også på de forelskede brudepar vegne.
Derfor er mulighederne uendelige, når vi guider jer i valget om jeres perfekte drømmeringe. 

Hos PLAZA vil vi give jer muligheden for at bære smykker, der fortæller historier og rummer livets skønne øjeblikke. Dine og din kommende ægtefælles behov og ønsker for jeres kærlighedsringe er altid i hovedfokus, uanset om vi taler gravering, stensætning, slibning mm.

Symbolik og historie går hånd i hånd med et bryllup

Har du et gammelt betydningsfuldt smykke i ædelmetal, som blot ligger gemt i skuffen? Sammen med vores dygtige guldsmede kan vi forvandle gammelt guld til din drømmering, som skal bæres resten af livet.  

Gør dine drømme til virkelighed

I PLAZA ved vi, at alle kommende brudepar har forskellige behov, ønsker og drømme.

Arbejdsfunktion, personlighed og stil er bare nogle af de ting, der skal tages højde for, når du og din partner skal bestemme jer for de ringe, I skal bære som kærlighedssymbol resten af livet.

Derfor tilbyder vi dig og din kommende ægtefælle personlig vejledning, hvor vi sammen kan skabe de perfekte ringe til jer.

Book en tid

Vielsesringe

Vi tilbyder dig og din ægtefælle personlig vejledning, hvor vi sammen kan skabe de perfekte ringe til jer. Kontakt personalet i din nærmeste PLAZA butik og aftal en tid.

Brug for personlig vejledning?

Har I ønsker om personlig vejledning i valget af vielsesringe? Lad Dalida eller en af vores andre eksperter være med på råd, når ringene skal designes. Kontakt personalet i din nærmeste PLAZA butik, og aftal en tid. Her kan I nyde et glas bobler, mens vi viser jer det særlige udvalg og mulighederne for at designe lige netop jeres drømmeringe.

Bryllupsmagasin

Bryllupsmagasin

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenfor kan du læse det nyeste Bryllupsmagasin og finde inspiration til den store dag.