• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Et helt fortryllende eventyr

På en smuk sensommerdag, d. 22.8.2020, fik influencer, Julie Lyck sin Steffan, da de sagde ja til hinanden i Brabrand Kirke og holdt deres drømmebryllup på Varna Palæet i Aarhus. Julie og Steffans eksklusive vielsesringe var nøje udvalgt hos PLAZA.

 ”Nogle vælger at beholde deres forlovelsesringe og anvender dem som vielsesringe. Vi har dog valgt, at jeg både har en forlovelsesring og en vielsesring. Vores vielsesringe har vi fundet hos PLAZA, som laver nogle af de flotteste smykker og vielsesringe. Man kan også få speciallavet sine ringe og indgraveret dem, så de bliver så personlige som muligt. Det har vi også benyttet os af”, siger Julie. 

Personlige drømmeringe

Med et glas bobler i hånden fik Julie og Steffan personlig vejledning af vores kyndige personale, hvor de sammen fandt frem til deres drømmeringe fra NURAN.

Har du ligesom Julie og Steffan også en betydningsfuld historie, du gerne vil bære med dig resten af livet, kan vi sammen med jer skabe jeres personlige drømmeringe.

Book en tid til kyndig vejledning, hvor vi forkæler med bobler og ekspertise, alt imens I kan gå på opdagelse i vores særlige udvalg af vielsesringe fra bl.a. Scrouples, NURAN og Mads Z, som vi hjælper jer med at personliggøre til et unikt sæt. 

 

En betydningsfuld historie 

Julie Lycks vielsesring er personliggjort til mindste detalje, og hun bærer derfor en smuk historie på sin finger, resten af livet.

"Begge ringe er i 14 kt. rødguld og min med 1 stor brillant og 16 mindre brillanter rundt om. Derudover har min ring også en rød rubin bag på, der minder mig om min mormor, da hun engang gav mig mig en ring med en rubin fra hendes mor - min oldemor. På den måde har min ring en ekstra særlig betydning, da hun altid er 'med' mig".

Julie og Steffan fik også graveret hinandens navne og bryllupsdatoen i deres drømmeringe.

Helt unikke detaljer

Julie Lyck valgte ’Bella’ ringen fra NURAN, og tilførte den nogle helt personlige detaljer. Steffan valgte en mere klassisk og elegant ring.

Bryllupsmagasin

Bryllupsmagasin

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenfor kan du læse det nyeste Bryllupsmagasin og finde inspiration til den store dag.