• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

NURAN - En guldsmeds passion

NURAN er et eksklusivt dansk smykkebrand, vi repræsenterer i PLAZA.

Nuran selv er guldsmed og uddannet juvelfatter. Med hans flere års erfaring og skarpe øje for kvalitet og godt håndværk, skaber han de mest yndefulde vielsesringe, hvor kærligheden er kernen i alle kollektionerne.

Netop kærligheden til håndværket, guldet og nøje udvalgte brillanter er det, der driver guldsmeden Nuran i sit arbejde.

”Hos NURAN er det vigtigt for os, at jeres kærlighed til hinanden kommer til udtryk i netop de vielsesringe, I vælger”

Derfor er det vigtigt for NURAN altid at gøre sig umage med materialerne. Alle ædle metaller gennemgår en kvalitetskontrol, inden de anvendes i smykkerne. NURAN arbejder primært med 14 kt. rød-, rosa- og hvidguld, men fremstiller også smykker i 8- og 18 kt.

Nøje udvalgte diamanter

Nuran køber alle sine ædelstene fra diamanthandlere i Antwerpen, hvor hver eneste sten nøje udvælges. 

”Alle diamanterne er ægte naturlige diamanter med brillantslibning. Det betyder, at hver lille diamant har 57 facetter. Det er den præcise slibning der gør, at lyset brydes på smukkeste vis og diamanten får sit funklende spil.”

Book en tid

Vielsesringe

Vi tilbyder dig og din ægtefælle personlig vejledning, hvor vi sammen kan skabe de perfekte ringe til jer. Kontakt personalet i din nærmeste PLAZA butik og aftal en tid.

Eksklusive ombytningsserier

Vores særlige udvalg rummer også NURANS ombytningsserier, hvor du inden for 2 år kan ombytte dit smykke til et med en større diamant, og blot betale differencen. Alle vores diamantsmykker fra NURAN, får en brillantslibning, der giver farven Wesselton og klarhed VSI og SI1. Det betyder, at diamanten kun har meget små urenheder, der er vanskelige at se med det blotte øje. Det er med andre ord nogle meget smukke og værdifulde sten.

Bryllupsmagasin

Bryllupsmagasin

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenfor kan du læse det nyeste Bryllupsmagasin og finde inspiration til den store dag.