• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

De perfekte vielseringe

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenunder guider vi dig igennem de forskellige typer af vielsesringe.

Enestående allianceringe

En funklende ring med en eller flere brillanter, der symboliserer kærlighedens bånd imellem to parter. Allianceringe kan du ofte bygge videre på, og få sat nye smukke sten i år efter år eller gravere med vigtige datoer, personlige symboler eller hinandens navne. 

Ønsker I at designe?

De klassiske vielsesringe har en blank overflade, og minder meget om hinanden. Ringene kan personliggøres med en speciel slibning, stensætning eller gravering. Designet er helt op til det kommende brudepar. Vi står klar til at guide jer til de perfekte og helt unikke drømmeringe. 

Personlig

vejledning

Vi tilbyder dig og din ægtefælle personlig vejledning, hvor vi sammen kan skabe de perfekte ringe til jer. Kontakt personalet i din nærmeste Plaza butik og aftal en tid.

Solitaireringe 

Solitaireringe er ofte kendt som den feminine ”Prinsessering”, der med en enkelt glimtende diamant symboliserer kærligheden og opmærksomheden til den eneste ene. Udforsk de smukke Solitaireringe fra de danske eksklusive brands som Mads Z, Nuran, Vida og Kleopatra.

Bryllupsmagasin

Bryllupsmagasin

Siden 1988 har PLAZA været åbningen til et drømmende bryllupsunivers, der rummer de fineste vielsesringe i højeste kvalitet. Vi ved, at alle brudepar har forskellige ønsker og behov, og vi har i mere end 30 år hjulpet danskerne med at finde de perfekte ringe. Nedenfor kan du læse det nyeste Bryllupsmagasin og finde inspiration til den store dag.