• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

BYBIEHL – Smykker med god samvittighed

I 2010 blev byBiehl stiftet af Charlotte Biehl. Hun har en stærk iværksætterånd, som gav hende et stort ønske om at starte sit eget og se det blomstre. Biehl længdes efter sofistikerede, feminine smykker i god kvalitet, som var til at betale og derfor startede hun sit eget smykkefirma, byBiehl, som tilbyder netop dette. Men det var ikke hendes eneste ønske. Charlotte Biehl går enormt meget op i natur og bæredygtighed, og det afspejles både i hendes designs og den måde hun driver virksomheden.

DESIGN MED INSPIRATION FRA NATUREN

Charlotte Biehl elsker at drage inspirationskilder fra naturen, når det gælder designet af hendes smykker. På samme tid skal de udstråle femininitet og få kvinden, der bærer det, til at føle sig smuk. På denne måde formår Biehl at skabe en æstetik, der er både yndig og smuk, men også unik og iøjnefaldende.

Smykkerne er lavet ud fra designfilosofien ”Made to last”, som bygger på, at smykkerne skal kunne holde i så lang tid som muligt, og kunderne dermed skal kunne få glæde af deres smykker i dag og i mange år frem. Derudover er smykkerne designet til at man kan mixe og matche mellem kollektioner, og da det er en stor trend i dag, er det et stort hit. Alle smykkerne fra byBiehl er lavet i samme sofistikerede stil, og det gør at de nemt kan blive stylet og kombineret med hinanden om det er øreringe, ringe, halskæder, vedhæng eller armbånd

EN GRØN REJSE

Bæredygtighed og genbrug har fyldt en del i Charlotte Biehls barndom, og derfor er det helt naturligt for hende, at hendes virksomhed også fokuserer på denne vigtige sag. Faktisk mener hun, at bæredygtighed vægter lige så højt som godt design og kvalitet. Med snart 13 år på markedet er byBiehl nået langt på sin grønne rejse, som et af de første danske smykkebrands med fokus på bæredygtighed. De benytter 100% genanvendt guld og sølv, og producerer kun bæredygtige smykkeæsker og gaveposer. Derudover har byBiehl kollektionen Jungle Ivy, som er inspirereret af regnskovens lianer som snor sig. For hvert smykke der bliver solgt fra denne kollektion, planter de et mangrovetræ, som opsluger CO2 fra atmosfæren. byBiehl har allerede formået at plante deres første 60.000 CO2-sultne mangrovetræer i samarbejde med Eden Projects.

HYLDEST TIL HAVET

byBiehls seneste kollektion Ocean Flow er ikke bare en hyldest til havet ved sit bølgende design, men hvert køb af et Ocean Flow smykke fjerner 1 kg affald fra havet. byBiehl samarbejder med organisationen Plastics for Change, som hjælper med at fjerne plastik og andet affald fra verdens hav. Ocean Flow kollektionen er inspireret af bølgerne med organiske former og utallige muligheder for styling-kombinationer. Smykkerne er lavet til at passe sammen, og skal forestille bølgerne der flyder smukt ind i hinanden, hvor flere bliver til én. Uanset om du er til det helt stilrene look eller vil have lidt ekstra ‘sparkle’, så kan du finde det du leder efter i Ocean Flow kollektionen.