• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Enamel Copenhagen – Et nytænkende twist

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som skaber moderne klassikere med et nytænkende twist. Smykkerne har en klassisk genkendelighed og et tidløst design, og de appellerer til mange forskellige kvinder. Læs mere om det farverige, legende og elegante univers, som er skabt af den selvudlærte smykkedesigner Marie Rantzau.

Marie Rantzaus kærlighed for smykker startede, da hun rejste ud i verden. Her fandt hun unikke smykkematerialer, som hun designede de første smykkekollektioner af. Dette blev startskuddet og brandet blev grundlagt i 2012. Siden er det vokset og sælges nu i 17 lande. Enamel betyder emalje, og er et materiale, og det er en form for lak, som kan lave de mest fantastiske farver, hvis de kombineres på den rigtige måde. Det er et kendetegn ved smykkerne, hvor der er anvendt smukke emaljekugler i forskellige farver på de karakteristiske smykker. Marie Rantzaus ønsker, at dine smykker fortæller en smuk historie, de kan supplere din personlighed og karakter. Med smykker fra Enamel får du lov til at skabe en fortælling og skabe dit eget udtryk.

Elegant dansk smykkedesign fra Enamel

Smykkedesigner Marie Rantzau mener, at farver kan skabe glæde, og derfor indgår farver altid som et element i et smykke. Smykkernes design er harmoniske og farverige, som skabes ud fra en fascination af at sammensætte farver, metaller, sten og emalje på nye unikke måder. Smykkerne rummer alt lige fra det legende og enkelte udtryk til det mere elegante look. Udtrykket kan personliggøres ved at sammensætte flere smykker sammen. Enamel har med et farverigt, legende og elegant univers skabt unikke smukke, som enhver kvinde kan bruge. Med et Enamel smykke er du altid sikret smukke silhuetter, fantastiske former og unikke udtryk.

Enamel-Copehagen-Twin-Pearls

Nyhed

Twin Pearls

Hos Enamel finder du fine perleøreringe, såsom Twin pearls kædeøreringe med to unikke ferskvandsperler. Med disse øreringe kan du iføre dig sæsonens fineste trend.

Smykker skabt i kærlighed til håndværket

Hvis du er på jagt efter øreringe med perler, har Enamel skabt Alua øreringe med en hammered overflade og elegant ferskvandsperle og Sofia ørekæder med fine barokke ferskvandsperler og pastelfarvede zirkonia. Enamel skaber smykker, der er skabt i kærlighed til håndværket. De går hverken på kompromis med design eller kvalitet. Når Marie Rantzau skal udvikle et nyt smykke design, så starter det, som en spirende ide og slutter som et færdigt smykke. Smykkerne skal skabe glæde hos den, som bærer dem. Smykkerne produceres på nøje udvalgte værksteder i Thailand i 18 karat forgyldt sterlingsølv. Inspirationen til smykkerne kommer også fra Østen, hvor de produceres. Smykkedesigner Marie Rantzau ønsker, at alle skal have mulighed for at gå med smykkerne gennem livets glæder, højtider og minder. Alle smykkerne kan mixes og matches, så du har rig mulighed for at skabe et personligt udtryk.

Smukke emaljekugler som kendetegn

Emaljekugler kendetegner Enamels DNA. Det ses især i deres LOLA kollektion, som består af emaljekugler i forskellige farver. Fine, tynde kæder er kombineret med fine farver. I LOLA kollektionen får du både en enkelthed og et farverigt element, som får lov til at bære smykkerne frem. De skiller sig ud på den helt rigtige måde med unikke detaljer og emaljekuglerne definerer smykket på en elegant måde. Marie Rantzau har i LOLA kollektionen fået mulighed for at arbejde målrettet med et design, hvilket gør, at du finder både ensfarvede smykker eller smykker med en kombination af forskellige farver i LOLA kollektionen. En nyhed fra Enamel er LOLA kollektionen navyblå med emaljekugler i den fineste sammensætning af blå nuancer, hvor navyblå er den mest fremtrædende. Kollektionen består både at et par øreringe, en halskæde og armbånd, og derfor er det nemt at iføre dig et komplet smykkesæt. Det Marie Rantzau holder allermest af ved Enamel er kombinationen af farver, lethed og et tidløst design, hvilket tydeligt ses i LOLA kollektionen.