• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Fine Essentials - Smykker for livet

Fine Essentials by PLAZA er vores udsøgte 14 karat guld kollektion, hvor vi nøje har udvalgt hvert smykke til jer. Med vores mere end 30 års erfaring og dedikation til håndværksviden har vi dannet en kollektion, hvor stilen er tidløs, men samtidig udstråler eksklusivitet i sin modernitet.

Guldsmykker der udstråler charmerende detaljer

Med et smykke fra Fine Essentials by Plaza får du både et elegant håndværk og et smykke, du kan glæde dig over og bære gennem hele dit liv. Vi har skabt 5 kollektioner, som byder på det essentielle til din smykkegarderobe. Vi har kollektionerne Silver Essentials, Basic Essentials, Gold Essentials, Diamond Essentials og Fine Essentials, som alle eksklusivt forhandles ved Plaza og er vores fineste håndværk. Fine Essentials er i 14 karat rød- og hvidguld med Wesselton/si brillanter og ekstravagante ædelsten. Hvis du er på udkig efter den helt perfekte gave til ham eller hende, bør du bestemt overveje nogle af smykkerne fra Fine Essentials, de udstråler de fineste og mest charmerende detaljer og holder hele livet med dets gode kvalitet. Det er et køb du aldrig vil fortryde og et smykke du aldrig vil glemme du har liggende.

Smykker du kan have i generationer

Smykkerne er udført i 14 karat guld, hvilket betyder, at der ikke er nogen forgyldning, som med tiden vil blive slidt af. Skulle dit smykke fra Fine Essentials blive ridset eller miste sin glans, kan vi altid give dit smykke nyt liv. Ved blot at rense dit smykke op, kan du på ingen tid få dit smykke til at stråle igen og få det til at se helt nyt ud. Vi er på vej i en mere bæredygtig retning og tænker grønnere og grønnere for hver dag. Det er vores vigtigste opgave at udvikle vores egne kollektioner i den bedste kvalitet, for at sikre de holder i mange generationer, og ikke blot bliver smidt ud et par måneder efter købet. Smykkerne er udarbejdet med tanke på, at vi gerne vil skåne miljøet, men behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten eller æstetikken. Smykkerne har unikke detaljer, som fanger øjets opmærksomhed med det samme.

Lad dig fortrylle af vores Fine Essentials

I smykkerne fra Fine Essentials by PLAZA er kvaliteten og miljøet altid i fokus. Smykkerne kan give ethvert outfit noget helt specielt til din styling. Smykkerne er så elegante, at de vil passe exceptionelt til begivenheder som bryllupsdage, fødselsdage eller hvis du blot vil give dine festoutfits et ekstra pift. Du kan med smykker fra Fine Essentials skabe den smukkeste personlige historie, da smykker kan gå videre i generationer uden at de falmer i udseendet. Betragt smykket som en investering, som kan glæde dig igennem hele dit liv og som du kan forære til dine børn eller børnebørn og de vil få samme glæde af det som du selv har haft.

Vores populære Mursten og Geneve armbånd er smykker, der aldrig vil gå af mode med dets elegante og stilrene look. De er unikke og tidløse, så man skal slet ikke være bekymret for, at stilen vil forælde. De klassiske armbånd fra Fine Essentials by PLAZA er udført i 14 karat rødguld og laves typisk med en kasselås. Disse to slags halskæder er blevet båret af kvinder i en lang årrække, da det udstråler elegance og klasse. Ikke nok med, at du kan købe disse smykker til dig selv og have gavn af dem for evigt, det er også den helt perfekte gave til hende eller ham du har nær. Kæderne er unisex og kan benyttes af alle der har smag for kvalitet i stedet for kvantitet.

Fine-Essentials-Geneve armbånd

Fine Essentials

Geneve armbånd

Geneve er en klassisk kæde, der er blevet båret af kvinder i en lang årrække. Kæden er solid og skabt af et flot dansk håndarbejde. Det er er et smykke, der skaber glæde gennem hele livet – også til de kommende generationer.