• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

GOLD ESSENTIALS – en udsøgt guld-kollektion

Gold Essentials by PLAZA er vores udsøgte 8 karat guld-kollektion, hvor hvert smykke er nøje udvalgt, ligesom de håndplukkede sten, der pryder smykkerne. Vores mere end 30 års erfaring og dedikeret håndværksviden har dannet grundlag for denne kollektion, hvor stilen er tidløs, klassisk og eksklusiv. Læs mere om det essentielle brand Gold Essentials.

DET ESSENTIELLE TIL DIN SMYKKEGARDEROBE

Gold Essentials rummer alle de essentielle smykker til enhver kvindes smykkegarderobe, og hvert smykke er selekteret ud fra bedste kvalitet, det helt rigtige look og en med garanti for et klassisk smykke der passer til enhver begivenhed. Kollektionerne består af de mest moderne ringe, armbånd, halskæder og øreringe, til overkommelige priser, uden kvaliteten skal lide af dette. Gold Essentials forhandles eksklusivt hos PLAZA Ure og Smykker.

DE PERFEKTE SÆT

Vi har designet Gold Essentials kollektionen med livets øjeblikke i tankerne, og derfor kan du få matchende sæt af øreringe og halskæder i flere forskellige styles, der passer til en lang række forskellige begivenheder. Alle vores sæt er udført i 8 karat guld og med hvert sit udtryk, så du kan finde det perfekte sæt til dig. Ønsker du at hæve stilen til det næste niveau? Så kan du forkæle dig selv med et af vores matchede sæt fra Gold Essentials by PLAZA.

DEN PERFEKTE BÆREDYGTIGE GAVE

Ønsker du at give en du holder af en bæredygtig hilsen? Så er vores Gold Essentials smykker den perfekte bæredygtige gave, som vil holde for evigt. Med et 8 kt. smykke får du både et elegant håndværk og et smykke, du kan glæde dig over og bære gennem hele livet eller forære til hende, der fortjener en ekstra særlig gave. Bestiller du et smykke på Plaza.dk får du muligheden for at vælge gaveindpakning, et til/fra kort og en kort, hvor vi kan skrive en lille hilsen. Da smykkerne i Gold Essentials kollektionen er udført i 8 karat guld, betyder det, at der ikke er nogen forgyldning der med tiden vil slides af. Det gør smykkerne til det bedste bæredygtige valg, da de holder hele livet og fortsat kan skabe glæde for hvem end der bærer dem. Skulle smykkerne blive ridset eller miste glansen, kan vi altid give smykket nyt liv, ved at rense og pudse smykket op igen – så det atter stråler, som var det helt nyt. Det kan du læse mere om her.

NYHEDER – et grønt håb

Grøn er et af de største modetrends i 2022 og det blev bl.a. hyldet af alle designere på den Københavnske Modeuge, hvor de alle valgte grøn til deres nye designs Derfor har vi også designet en masse nye smykker, der inkorporerer netop det. I 2022 skal vi hylde håb, optimisme og positivitet, og det er farven grøn et symbol på. Grøn er farven for natur og sundhed. Den repræsenterer vækst, frugtbarhed og sikkerhed. Grøn er også beroligende at kigge på og siges at skulle have en helbredende kraft! Efter et sort 2020 og 2021 er det lige præcis dette, vi gerne vil manifeste med den nye kollektion fra Gold Essentials.