• Hent & byt gratis i butik
  • Dag til dag levering alle hverdage
  • 100 dages returret

Izabel Camille - Et smykkebrand med nordisk sjæl

Kamilla Carolina Østergaard er indehaver af Izabel Camille, som er et brand af eksklusive og sofistikerede smykker med et tvist af elegance. Med udgangspunkt i den skandinaviske natur og trends, der bevæger sig i modebilledet, skaber Izabel Camille fashionable og stilfulde smykker, der henvender sig til enhver kvinde. Læs om de kreative designs, kærligheden for Indien og unikke smykkekollektioner.

Kamilla Carolina Østergaard er kvinden bag smykkebrandet, Izabel Camille, som hun driver i samarbejde med sin elskede mor og personer, der ligesom Kamilla Østergaard har en entusiasme og kærlighed for smykker. Deres passion afspejles i smykkernes exceptionelle kvalitet og designs, hvor det ønskes, at kvindens ydre skal matche det indre. Derudover stræber Izabel Camille sig efter at passe på miljøet, hvorfor alle nye smykker er produceret af 100% genbrugssølv.

Passion for kreativitet

Kamilla Østergaard har en helt særlig skabertrang og interesse for kreativitet, som realiseres gennem smykkernes henrivende designs, der har vundet flere kvinders hjerter. Hendes passion for kreative processer stammer helt fra barnsben, og har sidenhen været en væsentlig motivation for hendes arbejde med smykker. Kamilla Østergaard ønsker at realisere sine drømme og idéer i sit arbejde, hvor hun særligt finder inspiration fra lydbøger. Særligt bøger omhandlende forretning og strategi samt spændende biografier, hvor stærke personligheder er fremtrædende. Derudover har det fantastiske team bag Izabel Camille en væsentlig indflydelse på hendes motivation for at skabe og finde på nye idéer.

En kærlighed til Østen

Indien har en helt særlig plads i Kamilla Østergaards hjerte. Kamilla Østergaard rejser jævnligt til Indien, hvor hun har observeret de store uligheder, der optræder i landet. En stor del af befolkningen lever i fattigdom, hvor telte og blikskure ikke er et ualmindeligt tilholdssted. Trods de barske omstændigheder har inderne en beundringsværdig livsglæde, hvor der er plads til masser af kærlighed. For at give den indiske immigration bedre vilkår arbejder Izabel Camille med at give indere bedre indtægtsmuligheder ved at tilbyde beskæftigelse under gode arbejdsforhold på virksomhedens produktionsfabrik.

Izabel Camille x PLAZA

I samarbejde med Izabel Camille har PLAZA skabt en eksklusiv Limited Edition, som fremhæver kvindens unikke karakter og skønheder. Izabel Camille x PLAZA består af en smykkekollektion ved navn Candy, der er udført i forgyldt sterlingsølv og prydet med en ekstraordinær mørkegrøn sten. Med den skovgrønne og beundringsværdige farve kan Candy-smykkekollektionen kun forhandles hos PLAZA, hvilket gør smykkerne helt særlige.

Et sikkert

gavehit

Disse smukke øreringe fra vores Limited Edition i samarbejde med Izabel Camille er en helt perfekt gaveide til din mor, veninde eller en anden, du har kær.