• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

Joanli Nor - Eksklusivitet og elegance

Joanli Nor er et dansk smykkebrand grundlagt i 2015, som fremstiller eksklusive og elegante smykker, med unikke detaljer der tilføjer hver især sin helt egen personlighed. Kendetegnet for Joanli Nor smykker er de glansfulde zirkonier der pryder smykkerne med et elegant finish, der får enhver kvinde til at føle sig uimodståelig. Læs mere om brande og de lækre smykker fra Joanli Nor.

Vejen til hjertet

Joanli Nor er en del af det danske smykkehus Nordahl Andersen, og har siden 2015 fundet vej til danskernes hjerter. Smykkerne skinner med henrivende zirkonier, og kan få enhver til at skille sig ud fra mængden. For mange kvinder er smykker blevet et betydningsfuldt tilbehør, der fuldender det enkelte outfits personlige fremtoning. Joanli Nor imødekommer disse ønsker og behov ved at fremstille smykker, der giver muligheden for at afspejle kvindens karakter, passion og drømme.

 

Joanli Nor smykker er lavet i den højeste kvalitet, for at forlænge levetiden på smykkerne så længe som muligt. Smykkerne er alle udført i sterlingsølv, hvilket betyder, at de kan bæres i mange år og aldrig vil forfalde. Smykkerne er derudover også rhodineret, hvilket betyder at sølvet ikke anløber og mister sin glans. Alle forgyldningerne er lavet i med 18 karat. Den høje karat forgyldning er også med til at forlænge smykkernes levetid. Ønsker du at læse mere om hvordan du plejer og passer på dine smykker kan du læse om smykkepleje her.

Joanli Nor Firkløver vedhæng JOLINNOR

En af vores bedst sælgende smykkekollektioner fra Joanli Nor er Firkløveren, som består af de fineste ørestikker, armbånd og halskæder, alle med en fin firkløver pyntet med hvide zirkonier sten. Særligt halskæden med vedhænget er et hit hos PLAZA, og kan fås i rhodineret sterlingsølv. Kædelængden måler 42+3 cm, og vedhænget måler 11 mm i både højden og bredden.

Joanli Nor

Firkløver vedhæng JOLINNOR

PLAZA elsker Firkløver vedhænget fra JOLINNOR-kollektionen, der er udført i 925 sterling sølv og prydet med de smukkeste zirkonier.

AW22 kollektionen

Den nyeste kollektion fra Joanli Nor er elegant og klassisk, og indeholder stadig de kendetegnede glimtende smykker prydet med zirkonia sten. How PLAZA ure og smykker bærer vi de nyeste smykker fra AW22 kollektionen Kosanor, Kleonor, Karlanor, Koranor, Kaisanor. I kollektionen ses de populære, runde former, som giver et organisk udtryk og symboliserer helhed. Der er bl.a. creoler med små, fine zirkonia i forskellige størrelser og former, der giver et feminint og tidløst look. Kollektionen er til hende, der elsker det trendy, feminine og ekstraordinære. Den er til hende, der elsker at være med på moden, og som bruger smykker til at give udtryk for sin personlighed. Du finder både øreringe, halskæder, ringe og armbånd i kollektionen. I kollektionerne er der et særligt fokus på øreringe, herunder creoler, ørestikker og ørehængere.

Glitrende tilbehør

Glitrende smykker er ikke nemme at stå for, og derfor er den nyeste AW2022 kollektion fra Joanli Nor de perfekte smykker at blive inspireret af. Kollektionen giver gode bud på must-haves, samt smykker som trender og er definerende for dit look. Køb smykker til dig selv eller en, du holder af fra den nyeste Joanli Nor kollektion, som du finder hos PLAZA ure og smykker. Af nyheder finder du alt lige fra glimtende ørestikker og hoops til halskæder og armbånd, der har volumen og er inspireret af naturen. Du finder noget for enhver smag, da vi har smykker, som passer til alle udtryk og stilarter.

Livets Træ

Hos Joanli Nor kan du få fat på den ikoniske kollektion Livets Træ, som består af de fineste ørestikker, armbånd og halskæder, der er beriget af et træ med hvide zirkonia sten. Træet symboliserer ro, og det at forbinde himmel og jord. Ofte forbindes Livets træ også med vores egen søgen på os selv, og minder os om vigtigheden af at brede vores grene og vise det unikke ved sig selv, samtidig med at forblive jordnær. Dette smukke smykke har en historie bag sig, og giver dig muligheden for at skabe din egen historie om den. Om man bærer den for at minde sig selv på symbolikken, eller for smykkets overdådige design er helt op til dig selv. Smykkerne fås både i rhodineret- og forgyldt sølv, hvilket giver dig mulighed for at opnå dit helt rigtige udtryk.