• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Udstrål din personlighed med Joanli Nor

Det danske smykkebrand, Joanli Nor, fremstiller moderigtige smykker, der emmer af eksklusivitet og elegance. Smykkerne er udsmykket med glansfulde zirkonia sten i alle regnbuens farver, hvilket giver den enkelte kvinde mulighed for at udtrykke sin karakter og personlighed. Læs om Joanli Nor og bliv fortryllet af de skønne smykker, hvor design og kvalitet sammensættes i en smuk kombination.

Joanli Nor er et smykkebrand, som er en del af det danske smykkehus Nordahl Andersen. Smykkebrandet blev grundlagt i 2015 og har på kort tid fundet vej til vores hjerter. Joanli Nor appellerer til følelser og drømme gennem et væld af farver og henrivende zirkonia sten, der får dig til at skille dig ud fra mængden. Designet tager udgangspunkt i personlighed, elegance og unikke detaljer.  

Smykker med personlighed

Med de sprudlende farver og smukke zirkonia sten giver Joanli Nor den enkelte kvinde mulighed for at stråle og udtrykke sin identitet. For mange kvinder er smykker blevet et betydningsfuldt tilbehør, der fuldender det enkelte outfits personlige fremtoning. Joanli Nor imødekommer disse ønsker og behov ved at fremstille smykker, der giver muligheden for at afspejle kvindens karakter, passion og drømme.

Livets Træ – forbinder himmel og jord!

Én af vores favorit smykkekollektioner fra Joanli Nor er Livets Træ, som består af de fineste ørestikker, armbånd og halskæder, der er beriget af et træ med hvide zirkonia sten. Træet skal symbolisere ro og forbinde himmel og jord i en verden, hvor uro kan opstå.  Smykkerne fås både i rhodineret- og forgyldt sølv, hvilket giver dig mulighed for at opnå det helt rigtige udtryk.

Joanli Nor

Livets træ

Den enkle og feminine smykkekollektion består af de smukkeste smykker, som du kan udforske, hvis træets symbolik også har en helt særlig betydning for dig.

Materialer med omtanke

Materialerne hos Joanli Nor er i den højeste kvalitet, idet det ønskes at bevare smykkernes værdi. At smykkerne er udført i sterling sølv betyder, at de kan bæres i mange år og aldrig forfalder. For at fremme holdbarhed er smykkerne rhodineret, hvilket resulterer i, at sølvet ikke anløber og mister sin glans. Samtidig er kvaliteten udvalgt på baggrund af helbreds- og sundhedsmæssige årsager, idet materialet ikke udløser allergiske reaktioner.