• Hent & byt gratis i butik
  • Dag til dag levering alle hverdage
  • 100 dages returret

Et spirituelt og drømmende univers
hos Maanesten

Med udgangspunkt i organiske former, finurlige detaljer og det spirituelle univers er Maanesten et smykkebrand, der er fremtrædende i modebilledet. Maanesten blev etableret i 2010 hjemme ved køkkenbordet og har sidenhen skabt utallige af smykkedesigns, som fremhæver den enkeltes personlighed. Læs om unikke designs og de inspirerende mennesker bag det populære smykkebrand.  

Det hele startede ved et køkkenbord i 2010, hvor grundlæggerne, Henrik og Lotte Venø Callesen, fik idéen om at udvikle et smykkebrand ved navn Maanesten. Sidenhen har smykkebrandet være i konstant udvikling, og i dag består Maanesten af et team på over 40 medarbejdere og besidder 300 forhandlere, der både befinder sig i ind- og udlandet. Trods forandringer gennem smykkebrandets levetid er entusiasmen stadig den samme. Der bliver kræset for detaljerne, hvilket betyder, at ethvert smykke hos Maanesten er en kreation i sig selv. 

Spiritualitet og krystaller

Det åndelige og sjælelige univers karakteriserer idéudformningen bag de enestående smykker hos Maanesten. Med udgangspunkt i ro og balance og alt omkring os hænger sammen, forbinder smykkerne det indre og ydre i den enkelte kvinde. Det spirituelle univers fremhæves i materialevalget, hvor smykkerne blandt andet er udsmykket med unikke krystaller, hvis energier og egenskaber kan give styrke, lethed og positive energier til personen, som smykket bæres af.

Bag om Maanesten

At spiritualiteten er et fremtrædende element i smykkernes design skyldes, at Henrik og Lotte Venø Callesen altid har haft en stor passion for det åndelige og overnaturlige. Udover at Henrik og Lotte Venø Callesen er forretningspartnere, har de været gift i 13 år, hvor de har rejst rundt i Indien for at udleve deres fælles passion for spiritualitet. I dag bliver smykkerne håndlavet i Indien, og ægteparrets entusiasme er blevet videreført i navngivningen af virksomheden, der er opkaldt efter deres yndlings stenart, månestenen.

Henrik og Lotte Venø Callesen har taget en utraditionel vej mod smykkeverdenen, da de tidligere har arbejdet inden for reklamebranchen og sundhedsvæsnet. I dag arbejder de i fællesskab med forretningsudvikling og innovative initiativer, hvor der stræbes efter en konstant udviklingsproces i det fortryllende smykkeunivers.

Maanesten

Magiske Goddess

Hos PLAZA er vi vilde med de magiske Goddess ringe fra den populære gudinde-kollektion, som er udsmykket med krystaller, der rummer forskelligartet energier. Udforsk de smukke ringe og find din Goddess favorit!