• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Maanesten - Inspireret af spiritualitet

Hvert smykke fra Maanesten er et lille kunstværk i sig selv. Med finurlige og kreative smykker som forener nutidens tendenser er de med til at skabe en stil, der former sig efter tidens ånd. Smykkerne tilfører et sofistikeret look og fremhæver den enkeltes personlighed. Læs mere om de unikke designs og det spirituelle univers.

I 2010 fik ægteparret, Henrik og Lotte Venø Callesen, en idé om at udvikle et smykkebrand hjemme ved køkkenbordet. Brandets navn er navngivet efter en af deres yndlingssten: månesten. Maanesten i dag et populært smykkebrand, som har vokset sig større siden og har mere end 40 medarbejdere og over 300 forhandlere i fire lande.

Maanesten skaber håndlavede smykker

Ægteparret har siden 2010 dedikeret sig til smykkeverdenen. De designer deres smykker i Danmark og får dem håndlavet i den indiske by Jaipur, hvor de har deres egen fabrik med over 700 ansatte. Smykkerne er inspireret af organiske former og fri fantasi, og de menneskeskabte karaktertræk ses værdifulde. Smykkerne er iøjnefaldende, og du kan iføre dig de seneste smykketrends med et fint Maanesten smykke. Maanesten har været på en årelang rejse efter den ultimative forgyldning af smykkerne, hvor de med erfaring, eksperimenter og Indiens bedste kemiingeniører har et af de bedste forgyldte produkter på hele markedet. Der er rig mulighed for at vælge lige det smykke, som passer perfekt til dig.

Maanesten fremstiller fine og finurlige smykker i både 925 sterlingsølv og 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv. Øreringe er bestemt ingen undtagelse, hvor du i deres udvalg finder de smukke og abstrakte Frigg ørestikker med en ferskvandsperle. Ligeledes finder du Nyla øreringe er et sæt af to forskellige øreringe, hvor den ene er med en smuk ferskvandsperle og den anden med en måne. Begge med en lille sort diamant. Derudover er Nubia et par hoop øreringe, som har de fineste farvede ædelsten hele vejen rundt. De er farverige og elegante til både hverdag og fest.

Maanesten-Astrea-Oereringe

Astrea Øreringe

Den perfekte gave

De populære og fine Astrea øreringe med sten og ferskvandsperler fra Maanesten er en helt perfekt gaveide til din mor, veninde, kæreste eller en anden, du har kær.

Det spirituelle er rygraden

Deres store passion for det spirituelle skaber inspirationen til smykkerne. Med udgangspunkt i en indre forståelse og ro forbinder smykker det indre og ydre. Materialerne er nøje udvalgt og indebærer halvædelsten, som kan give styrke til den, der bærer smykket. Spiritualitet er rygraden i virksomheden lige fra ide til det færdige produkt. Det spirituelle univers har af flere omgange bragt parret til Indien, som har en stolt gammel smykketradition. Derfor er valget også faldet på netop dette land, da de skulle finde et sted at producere deres smykker. Essensen af Maanesten er fortællinger fra fantasiens frie leg, barndommens eventyrlyst og en uendelig drømmeverden, hvilket er med til at skabe et let og legende univers.

Maanesten smykker skaber fortællinger

For smykkedesigner, Lotte Venø Callesen, er arbejdet med smykker nærmest magisk. For hende er smykker mere end deres ydre, da det kan skabe fortællinger, minder og små amuletter i hverdagen. Smykkerne har magt og styrke, hvilket fascinerer hende dagligt i arbejdet med dem. Ægteparret gennem 13 år er i konstant udvikling både når det gælder dem selv og deres produkter. Der ses en lighed i deres kreative smykker sæson efter sæson, og derfor er der rig mulighed for at sammensætte smykkerne uanset kollektion. Dette gælder også deres AW22 nyheder. Brandet har fremstillet fine og finurlige nyheder, hvor der er kræset for detaljerne. Forkæl dig selv eller en du holder af med et Maanesten smykke, så du kan skabe magi under juletræet i år.