• Click n' Collect
  • Dag til dag levering - Bestil inden kl. 12
  • 100 dages returret
  • Gratis fragt over 400,-

Nordahl Jewellery - ET TRENDY OG SKANDINAVISK DESIGN

Det danske smykkebrand, Nordahl Jewellery, fremstiller smykker, der følger tidens tendenser. Skandinavien og naturens forunderlige verden er inspirationskilden bag de minimalistiske, enkle og kantede designs. Læs om et minimalistisk smykkedesign, der giver din smykkegarderobe en unik identitet.

Nordahl Jewellery er et dansk smykkebrand fra 1984, som omfavner det smukke i naturen og den enkelthed og minimalisme, der karakteriserer Skandinavien. Smykkebrandet er en del af det familieejet smykkehus, Nordahl Andersen, der besidder mere end 14 forskellige brands. Nordahl Jewellery har siden smykkebrandets etablering fulgt markedets trends i en nordisk stilart, hvor materialer som sterlingsølv, forgyldt og rosaforgyldt er at finde.

SKANDINAVIEN I FOKUS

Designeren bag Nordahl Jewellery er en kvinde ved navn Louise Dahl Friis, der finder inspiration fra Skandinavien, når smykkerne skal udformes. Hos Nordahl Jewellery ønskes det, at smykkerne skal have et minimalistisk design, der giver muligheden for at udtrykke den enkeltes personlighed og unikke egenskaber. Den nordiske stil afspejles i design udformningens enkelthed og rene linjer, der giver smykket en let og elegant fremtoning. 

CIRKLER OG FORMER

Med inspiration fra den skandinaviske minimalisme og enkle detaljer er Nordahl Jewellery særligt blevet beundret for sine smykkeserier, der er designet som cirkler. Cirklerne symboliserer det uendelige og livets cyklus, som konstant er i bevægelse. Designet fås både med en plan overflade eller cirkler, som er formet af små fine kugler.

Nordahl Jewellery

Two sided øreringe

Disse ørestikker fra Nordhal Jewellery er simple og tidløse. Ørestikkerne er udført i forgyldt 925 sterling sølv og har en hamret overflade, der giver dit look et elegant tvist.