• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

NURAN  smykker i kærlighedens navn

Nuran er et eksklusivt smykkefirma, og også navnet på ejeren og designeren, Nuran. Nuran sælger funklende guld-, sølv og brillantsmykker, som er inspireret af kærlighed, og det klassiske håndværk. Nuran har fremstillet smykker til hverdagsbrug og særlige begivenheder siden 1988, og er især kendt for sine tidsløse og klassiske vielsesringe og forlovelsesringe. Her kan du læse mere om Nurans fantastiske smykkeunivers.

SMYKKER I HØJESTE KVALITET

Hos Nuran er der ikke gået på kompromis med materialer og kvalitet, og det betyder, at smykker hos Nuran er skabt efter højeste håndværksmæssige standarder. Da smykkerne har det formål at kunne bæres gennem hele livet, og også kommende generationer, har virksomheden engagerede specialister, som alle har dybdegående indsigter i branchen, for at sikre at smykkerne kan blive ved med at skabe minder på smukkeste vis. Netop kærligheden til håndværket, guldet og nøje udvalgte brillanter er det, der driver guldsmeden Nuran i sit arbejde. Det er vigtigt for ham, altid at gøre sig umage i sit arbejde, og alle ædle metaller gennemgår en kvalitetskontrol, inden de anvendes i smykkerne.

EN VERDEN AF FUNKLENDE SMYKKER

Hos Nuran bliver smykkerne fremstillet ud fra den hensigt at knytte mennesker tættere sammen og udtrykke kærligheden til dem, som vi holder af. De specielle smykker giver en ekstraordinær betydning for kvinden, de foræres til. Smykkerne kan både appellere til den indre og ydre skønhed, hvilket er en tanke, vi elsker hos PLAZA. Smykkerne er klassiske og fyldt med magi, perfekt til kærlighedens ceremoni. Hos Nuran kan du få både ringe, halskæder, armbånd og øreringe

ØNSKER DU AT OPGRADERE MED TIDEN?

Livet byder på forandringer og overraskelser, hvilket ligeledes betyder, at vores behov og ønsker til smykkets fremtoning ændrer sig med tiden. Hos Nuran har du mulighed for at opgradere med tiden, med Nurans særlige ombytningsserie. Her kan du inden 2 år opgradere smykket til et tilsvarende smykke med en større sten og blot betale differencen. Du skal på den måde aldrig gå på kompromis med dine ønsker og drømme til dit smykke, da diamanter kan vokse med tiden hos Nuran. Nurans ombytningsserie omfatter serierne Star, Bella og Flora, hvor diamanterne har mulighed for opgradering.

 

TWINKLE RING

Twinkle Ringen er udført i 14 karat rød-, hvid- eller rosaguld med i alt 0,51ct. Wesselton si brillanter. Twinkle ringen er helt fantastisk smuk, og giver en overdådig følelse af glamour. Ringen er pyntet med massevis af små diamanter, som får den til at glitre fra alle vinkler, heraf kommer navnet, Twinkle. Ringen vil helt sikkert være et meget iøjnefaldende smykke, som kan fungere som et ”statement piece” i din smykkegarderobe. I Twinkle serien findes både en lille og en stor ring. Ønsker du at personliggøre ringen, kan du hos PLAZA få en lang række smykker graveret med bl.a. en lille hilsen, et navn eller en dato.

Nuran

Twinkle ring

Hos Nuran er det vigtigt for os, at jeres kærlighed til hinanden kommer til udtryk i netop de vielsesringe, i vælger.

GRAVERING

Ønsker du en helt igennem unik og peronlig gave, tilbyder vi hos PLAZA gravering af både smykker og ure. Få graveret vielsesringene fra Nuran for at give dem en helt speciel betydning, uanset om det er til dig selv eller til en, du holder af. Det kan være initialer, en dato, et symbol eller en lille sød besked.