• Click n' Collect
  • Over 30 års erfaring
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 12
  • Gratis fragt v/køb over 299.-

SCROUPLES En prinsessedrøm

Det danske smykkefirma Scrouples Jewellery har i 40 år formået at fremstille eksklusive smykker med alsidige designs, der henvender sig til alle typer kvinder. Scrouples blev stiftet af Ester og Anders Møller, og er en familiestyret virksomhed. Ejerskabet er i dag gået til familiearvingerne Lene og Claus, som har store ambitioner om prisvenlige smykker udført i høj kvalitet. Læs nærmere om Scrouples og smykkehusets overdådige smykker, der formår at bringe drømme til live.

EN EVENTYLIG VERDEN AF SMYKKER

Scrouples Jewellery er inspireret af norden og dens minimalisme og elegance. Smykkerne skal åbne på til en unik verden, og give følelsen af luksus. Karakteristisk for Scrouples er virksomhedens evne til at fremstille smykker til enhver kvinde uanset alder, personlighed og stilart, og de tilbyder både smykker til børn og voksne i mange forskellige prisklasser. Hos Scrouples er der kælet for design- og materialevalg, hvor smykket vil kunne bæres hele livet og viderebringe enestående kærlighedshistorier. Scrouples anvender ægte kvalitetsmaterialer, som sølv og guld, samt ædelstene. Du kan finde smykker til enhver begivenhed og livets særlige øjeblikke. Scrouples tilbyder et bredt sortiment med alt fra ringe, halskæder, armbånd, øreringe, vedhæng og meget mere. Dyk ned i deres kollektioner, og find din personlige favorit.

 

DE LUXURIØSE OMBYTNINGSSERIER

Ombytningskonceptet betyder, at du kan starte med et Vida smykke med en mindre diamant, og skulle du ønske det, kan du opgradere til en større diamant inden for 2 år fra købsdatoen. Ved en opgradering betaler du blot forskellen imellem prisen på det nye smykke, og det du betalte for det gamle. Bemærk mindste byttetrin er 0,05 ct.

VIDA SERIEN

Scrouples Jewellery har en række eksklusive smykker, Vida, Kleopatra og Kleopatra Queen. Her kan du drømme dig hen i et univers fyldt med ædelmetaller og brillanter. Opfyld dine prinsessedrømme med et smykke fra den populære Vida-serie, som er designet til at give dig en royal fornemmelse. Vida-serien fås i 8 kt. rød- eller hvidguld med de smukkeste brillanter, der kan følge dig gennem livets vej og gives videre fra generation til generation. Serien består af ringe, vedhæng samt ørestikker med en række forskellige størrelser i diamanter, og her er ringene oplagte som forlovelsesringe. Og husk, Vida er en ombytningsserie, som lader dig ombytte til en større brillant i op til 2 år, hvis dine prinsessedrømme skulle gå hen og blive mere ambitiøse.

Hos PLAZA er vi særligt forelsket i denne Vida ring. Vida er en elegant og klassisk ring udført i 8 karat rødguld med en 0,20 ct. brillantsleben diamant i farve og kvalitet W/P1. Denne smukke ring leveres i fin smykkeæske med originalt diamantcertifikat. Ønsker du en mindre diamant kan du få Vida i 4 forskellige størrelser.

Scrouples

Vida

Dette smykke kan følge dig gennem hele livet, og har mulighed for at vokse sig større med tiden.

KLEOPATRA SERIEN

Kleopatra blev introduceret på det danske marked i 2002 og har udviklet sig til en dansk designklassiker i smykkernes verden. Smykkerne er i 14 kt. rød- og hvidguld, isat en smuk diamant H-W/SI i brillantslib. Alle Kleopatra smykker er fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle stolte traditioner. Kleopatra er produceret af certificerede medlemmer af Responsible Jewellery Council (RJC), og i forhold til RJC’s standarder for ansvarlig og etisk forretningsdrift. Kleopatra serien er også en opgraderingsserie, hvor du har mulighed for at opgradere størrelsen på diamanten inden for 2 år fra købsdatoen. Du betaler kun prisforskellen mellem dit gamle smykke og det nye smykke.

Den mest populære ring fra Kleopatra er denne eksklusive og smukke ring udført i 14 karat guld med en 0,25 ct. brillantsleben diamant i farve og kvalitet W/SI. Forskellen mellem Vida og Kleopatra er den brede ringskinne, som bliver smallere ved diamanten, og dermed er med til at lede blikket i midten og skabe fokus på den flotte diamant. Ringen leveres i fin smykkeæske med originalt diamantcertifikat.

Scrouples

Kleopatra

Denne fantastiske og elegante ring er en oplagt forlovelsesring, som gør det muligt at forevige kærligheden med et symbol på et af livets vigtigste forpligtigelser.

KLEOPATRA QUEEN SERIEN

Kleopatra Queen er søsterserien, og en ny fortolkning af den velkendte Kleopatra serie. Også i denne serie kan du få øreringe, vedhæng og ringeRingene er traditionelle frierring med den klassiske sten i midten, men særligt for Kleopatra Queen serien er de fine brillanter, der løber ned langs siden på ringskinnet. Kleopatra Queen serien er også en del af opgraderingsserien.

Kleopatra Queen-ringen er en eksklusiv og fantastisk ring udført i 14 karat guld med en 0,33 ct. brillantsleben diamant i farve og kvalitet W/SI. Denne eksklusive funklende ring er oplagt som forlovelsesring. Ringen leveres i fin smykkeæske med originalt diamantcertifikat.

Scrouples

Kleopatra Queen

Forkæl din elskede med denne absolut betagende ring Kleopatra Queen.

EN GAVE FRA HJERTET

Ønsker du at forkæle en du elsker, så kan du lige nu købe 3 forskellige hjerte-halskæder fra Scrouples. De er designet til at fejre kærligheden, og fungerer som den perfekte kærlighedserklæring. Med Scrouples store udvalg af fantastiske smykker er du sikret at finde en gave, der passer perfekt til enhver anledning. 

Smykker til børn fra Scrouples Kids

Scrouples Kids har en lang række søde smykker til børn, både børneørestikkere, børneøreringe, børnearmbånd og børnehalskæder. Smykkerne er perfekte til barnedåb, børnefødselsdage og andre begivenheder eller "bare fordi". Smykkerne er udført i 925 sterlingsølv, og er et godt valgt når du skal finde smykker til børn.