• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Sif Jakobs Jewellery - Overdådige smykker med elegance

Sif Jakobs Jewellery er et smykkebrand, som oser af eksklusivitet og elegance. Med udgangspunkt i mottoet “Let yourself shine” skaber Sif Jakobs Jewellery smykker i et væld af zirkonia sten, der skaber en følelse af overdådighed. Læs mere om det populære og kvalitetsbevidste smykkebrand, hvis design inspireres af eksklusivitet og rejser rundt omkring i verden.

I 2009 etablerede den tidligere uddannede guldsmed, Sif Jakobs, smykkebrandet Sif Jakobs Jewellery. Sif Jakobs havde en vision om at skabe smykker med et luksuriøst udtryk, der skulle få den enkelte kvinde til at skinne. Grundet smykkernes overdådige designs er Sif Jakobs Jewellery i dag blevet et populært brand, der forhandles i 23 lande og bæres af internationale kendisser som Cheryl Cole og Katy Perry.  

Sif Jakobs Jewellery - affordable luxury

Sif Jakobs har været i smykkebranchen i over 20 år og grundet sin viden inden for ædelmetaller, har hun en helt særlig passion for smykkets kvalitet. Smykkerne fra Sif Jakobs Jewellery prydes med smukke zirkonia sten og fremstilles af fine materialer som sterling sølv og forgyldt sterling. Grundet valget af materialer karakteriseres smykkerne som “affordable luxury”, idet Sif Jakobs Jewellery fremstiller smykker, der oser af kvalitet og elegance, samtidig med et forbrugervenligt prisniveau.

Biella - solens vidunderlige former!

Hos PLAZA er vi helt vilde med den populære smykkekollektion ved navn Biella, der både kan bæres af unge og modne kvinder. Med sine bløde og runde former er Biella blev inspireret af solens vidunderlige former. Biella fås i halskæder, armbånd, ringe og ørestikker i flere forskellige farver, der changerer i de smukkeste zirkoner, som pynter de bløde cirkler. 

Sif Jakobs

Biella-serien

Biella-serien fra Sif Jakobs Jewellery fås i enten forgyldt, sølv eller rosaforgyldt med cirkler i multifarvet eller hvide zirkoner. Gå på opdagelse i den smukke smykkekollektion, der får det bedste frem i dig.

Inspiration fra verdens skønheder

Sif Jakobs er designeren bag smykkebrandet, som de eksklusive smykker er opkaldt efter. Sif Jakobs har bopæl i København, men hun finder inspiration fra Island, som har en helt særlig plads i hendes hjerte, da hun er opvokset i de naturskønne omgivelser. Derudover er smykkekollektionerne blevet navngivet efter italienske bynavne, idet Sif Jakobs elsker at rejse til Italien, som byder på smukke historier, kultur og arkitektur.  Sif Jakobs' evige skabertrang og kreativitet afspejles i brandets konstante udvikling og designprocesser. Sif Jakobs Jewellery har tidligere været kendetegnet som “black and white”, hvorimod smykkerne i dag er udsmykket med et væld af farver, der følger tidens ånd.