• Fri fragt ved køb over 400,-

  • Hent & byt gratis i butik
  • Autoriseret forhandler
  • 100 dages returret

Sistie
Kreative og trendy smykker

Sistie er et univers af smykker, som giver unge kvinder og teenagere mulighed for at blive en del af et fællesskab og udtrykke sig selv i et kreativt miljø. Læs om de cool og trendy smykker fra Sistie, som jævnligt designes i samarbejde med unge gæstedesignere.

I 2008 stiftede Kamille Carolina Østergaard det populære smykkebrand, Izabel Camille. Med udgangspunkt i kærligheden for smykker og sine teenagedøtre fik Kamille Carolina den idé at skabe et søsterbrand til den ungdommelige kvinde under brandnavnet Sistie. Kamille Carolina ville skabe et smykkebrand, hvor unge kvinder kunne blive en del af et kreativt fællesskab. Et fællesskab, hvor alle uanset personlighed, problematikker og baggrund kunne føle sig velkommen.

Et kreativt miljø hos Sistie

Kreativitet er nøgleordet bag smykkernes design, hvorfor smykkerne sælges enkeltvis. Sistie elsker muligheden for at kunne mixe og matche, idet forskellige sammensætninger af smykker kan udtrykke hvér en kvindes skønne personlighed. Smykkebrandet har et stort sortiment af smykker, der rummer et væld af kreative designs, som afspejler den enkelte kvindes passion, drømme og personlighed. Derudover har Sistie det ønske at fremstille smykker løbende for at kunne tilbyde kunden de nyeste trends inden for modeverdenen.

Gæstedesignere

Sistie ønsker at skabe et kreativt miljø, hvor unge kvinder har mulighed for at sætte sit præg på smykkets design. Unge kvinder, der har en skaberglæde, kan derfor blive gæstedesignere hos det populære brand, Sistie. Smykkebrandet samarbejder blandt andet med seje kvinder som influencers, musikere og sportsatleter, der alle har en masse ambitioner og mål for fremtiden. Hos Sistie er der plads til alle slags personligheder, idet hvér en sjæl er smuk på sin måde.

Signe Kragh x Sistie

Sistie har skabt en smykkekollektion i samarbejde med Signe Kragh, som består af smykker med fine ferskvandsperler og skæve former. Smykkerne er designet ud fra den tankegang, at vi ikke skal forsøge at være perfekte, men at det derimod er vores forskelligheder og finurlige personligheder, der gør os smukke.

Sistie

Signe Kragh x Sistie

Udforsk den skønne smykkekollektion designet af Signe Kragh, som altid vil huske dig på, at du er perfekt, som du er. Smykkerne fås i sterling sølv og forgyldt sterling sølv.