• FØDSELSDAGSVOUCHER: BIRTHDAY20
  • Click n' Collect
  • Dag til dag levering - bestil inden kl. 15

Sistie - En nymoderne smykkekollektion

Kamille Carolina er stifteren bag Sistie. Tankerne bag Sistie er, at integrere unge i dialogen om kreativitet, mål og drømme. Brandets formål er, at nysgerrige kvinder kan udtrykke sig gennem en kreativ design proces.

Sistie smykkerne er særligt optimistiske, og de er både farverige, feminine og fulde af personlighed. Smykkerne kigger mod fremtiden og ser kvinderne have en stor og afgørende rolle. Helt perfekt til dig, der tør være dig selv og som vil gøre en forskel for verden omkring dig. Kamille har altid ønsket at skabe sit eget søsterbrand til unge kvinder, som har stor passion og mod på livet og som er klar til at nedbryde tabuer. Hun stiftede i 2008 også smykkebrandet Izabel Camille, som er vokset sig lige så stort og som også er kendt bland mange piger og kvinder.

Kreative designs som afspejler kvinders passion

Sistie har lavet en trend, der hedder me and Sistie. Trenden går ud på, at du skal tage et billede af dine favoritstylings og bruge hashtagget #meandsistie. Du kan samtidig også maile dine billeder eller tagge @sistieshop i dit billede og få muligheden for at blive vist på deres webside. Her kan du også blive inspireret og se hvordan andre unge styler deres Sistie smykker.

Smykkerne fra Sistie laves af 100% genanvendt sølv, som foregår ved at gamle smykker smeltes om til nye Sistie smykker. Hun går også meget op i, hvor ædelmetallerne stammer fra og alle deres smykkekataloger og æsker til indpakning er fremstillet af FSC-certificerede materialer.

Bliv den næste designer

Drømme bliver til virkelighed, og det er Sistie virkelig beviset på. Sistie skaber rammerne for det kreative miljø, hvor unge piger har mulighed for at være gæstedesignere. De holder designdage, fotodage og designkonkurrencer, som er tilgængelige for alle og har hensigten af finde nye iderige designere. De har allerede samarbejdet med influensers, skuespillere, musikere og sportsstjerner, som er fulde af passion og drømme.

Frederikke Wærens X SISTIE

Frederikke Wærens er 27 år, kogebogsforfatter og influencer med 327 tusinde følgere på instagram. Frederikke har længe haft en drøm om at kunne designe hendes egne smykker. Hendes smykker er inspireret af hendes daglige bagværk, som hun har forvandlet til miniature modeller i de fineste smykker. Elementerne hun har valgt til smykkerne, er croissanter, karameller og kanelsnegle. Smykkerne er stilrene og har et enkelt udtryk og kan bruges af piger i alle aldre.

Signe Kragh X SISTIE

Signe Kragh er influencer og youtuber og med sine 106 tusinde følgere, er hun en inspiration for mange unge mennesker hver dag. Signe lever med en tarmsygdom, som hun har haft siden hun var 11 år gammel. Sygdommen har sat en del grænser for hende, men hun lader sig ikke stoppe af det og vælger i stedet for at embrace det. Signe har designet sine egne smykker ved hjælp af Sistie. Hendes smykker skal være en reminder til – at alle skal hvile i os selv og hvis vi har nogle imperfections, skal vi ikke være bange for at vise dem frem.

Silke Kristensen X SISTIE

Silke er ligeså influencer med et publikum på instagram på 120 tusinde følgere. Da Silke fik muligheden for at designe sine egne smykker, tænke hun med det samme, at der i smykkerne skulle være et element, som mindede om hendes mor. Hun mistede hendes mor tilbage i 2010 til kræft. Den lille sten der er i smykkerne symbolisere de rav smykker hun havde og minder hende om de gode stunder. Smykkerne er designet med et ”less is more” quote. Hendes stil er meget enkel og feminin, men med lidt kant og den kan styles med andre smykker.

Sistie

Matti øreringe

Den perfekte gaveide til en du holder nært. Fin og elegant ørering, pyntet med fine ferskvandsperler, som er udført i forgyldt 925 sterlingsølv og kollektionen er 100% recycled.