• Hent & byt gratis i butik
  • Dag til dag levering alle hverdage
  • 100 dages returret

STINE A Jewelry - Make your own magic

STINE A Jewelry er et smykkebrand, som rummer legefulde designs, der kan sammensættes på kryds og tværs. Læs om de farverige og kreative smykker fra STINE A Jewelry, som er designet af en ægte livsnyder ved navn Stine A Johansen.

Stine A Johansen er indehaveren og designeren bag det fantasifulde smykkeunivers, STINE A Jewelry.  Mix og match er ét af hovedbudskaberne hos det populære brand, der tydeliggør det smukke ved at kombinere forskellige designs, så kvindens personlige stil fremhæves. Ifølge Stine A Johansen har smykker en afgørende betydning for kvindens udstråling, hvorfor ethvert smykke hos STINE A Jewelry har forskelligartet farver, mønstre, former og karakteristika.

Et kreativt og legende design

Mix- og matchmykkerne fra STINE A Jewelry byder til leg og kreativitet, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for, hvordan smykkerne kan kombineres. Smykkernes design afspejler Stine A Johansens livsglæde og kreative personlighed, som altid er fuld af gode idéer. Hendes showroom er som en farvestrålende legeplads, og inspirationen til hendes designs udspringer fra drømme og små øjeblikke i hverdagen. Hun finder sin imponerende drivkraft, når hun bruger tid med sin elskede mand og datter i en idyllisk villa nord fra København. Derudover elsker hun at slippe kreativiteten løs i sin fritid, hvor hun danser og maler.

Mix og match unikke ørestikker

Hos STINE A Jewelry finder du et stort udvalg af ørestikker, der kan sammensættes på kryds og tværs, så du kan skabe et personligt look. Ørestikkerne besidder legefulde og kunstneriske designs, der kan gøre hverdagen lidt sjovere. Sortimentet består blandt andet af et væld af farver og motiver som kirsebær, hjerter og blade, der kan ændre udtryk alt efter den kombination af smykker, du vælger at kreere.

PlanBørnefonden x STINE A Jewelry

STINE A Jewelry har skabt smykkekollektionen, PlanBørnefonden x STINE A Jewelry. Den magiske limited edition består af to Love Boxes og et yndigt perlearmbånd, som støtter PlanBørnefondens arbejde for børn og unges rettigheder i hele verden.

PlanBørnefonden x

STINE A Jewelry

Kollektionen er lavet i samarbejde med PlanBørnefondens og støtter deres arbejde for børn og unges rettigheder i verden.